0 oy
388 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (720 puan) tarafından
Senin İHMAL ettiğin çocuk başkaları tarafından İSTİSMAR edilmeye adaydır.Bu durum çocukken benimde başıma geldi ve bunu yapanlar genelde çok güvandikleriniz akrabalarınız oluyor malesef.Benim daha çocukken psikolojim bozuldu kimseye de anlatamadm ve bu durum okul hayatımı bile olumsuz etkiledi sınıf arkadaşlarımla hiç konusamadm öğretmenlerimle bile konusamadm sanki her erkek bana kötü bir amaç için yaklaşıyordu ve sonunda içine kapanık birisi oldum çıktım hayatta kendimi iyi ifade edemedim ve heryerde ezildim bu yüzden özellikle kız anneleri lütfen ama lütfen kızlarınızı ihmal etmeyin !!! Benim yaşadıklarımı onlar da yaşamasın erkeklerin 2 dk zevki için başka cocuklarin da bütün hayatı kararmasın..Erkek anneleri lütfen sizde çocuklarınızı güzel ahlaklı yetiştirin ki büyüyünce tek derdi bel altı olmasın...

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Keske seni artilayabilsemm. Okadar haklisin ki. 
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Çok doğru ablam ilk okul öğretmeni. Müdür öğrencilere dertleri varsa öğretmenlerine anlatmalarını istemiş. Bir çocuk gidip ablama anlatıyor. Daha 6 yaşındayken bir komşusu tarafından taciz edilmiş. Ve bunu ilk defa ablama anlatmış.ailesi dahi bilmiyomus. Zavallı çocuk yıllardır aklımdan çıkaramamış.cok kötü seyler yaptığını anlatmış. Ablam müdüre anlatıp polislere haber verdi. Mahkemeye falan çıktı adam. Enson ne oldu haberim yok artik.:(Allah boylelerinin belasını versin

0 oy
(571 puan) tarafından
Cok haklisin canim 
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Erkek cocugun erkek cocuguna yaptiginı bilirim. Allahım kotuluklerden kotu insanlardan uzak tutsun evlatlarimizi
0 oy
tarafından
Şimdi kız erkek ayırt dahi etmiyorlar allah cümlemizin evladını korusun inşallah çok zor bir zekândayız din yok ahlak yok vicdan yok merhamet yok kalpleri kararmış o karasiyuzune vurmuş insanların icin de el bebek gül bebek yavrularımızı vicdan merhamet din iman ehli evlatlar olarak yetiştirmeye çalışıyoruz koca bir bataklığın icin de birer inci taneleri etmeye çalışıyoruz rabbim dualarımızı kabul etsin yavrularımızın ayağına taş gözüne yaş değdirmesin fiziksel taciz ve şiddetin yanı sıra psikolojik taciz ve şiddette o kadar arttı ki of allahım sen bizim yardımcımız ol ne olur 
(650 puan) tarafından
Aminnnn inşallah
0 oy
tarafından
Çocuklarımı kimseye yatılı göndermeyeceğim

Kızım hiç bir erkeğin kucagına sevilme amaçlı oturmayacak. 
0 oy
tarafından
Eskiden kız erkek gece 12 e kadar saklambaç oynardık ben eskilerin çocuk sevincinden istiyorum aslında hep şu telefon insanlari çoculari yoldan çıkarıyor en iyisi telefonu uzak tutmak şu videolarda ne amaçla yaptiklarini ne yoneltmeler oldugunu bir bilsek keşke...
0 oy
tarafından
Kesmek lazım onların pis organlarini pislik adı kopekler

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 518 göst.
15 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 1,285 göst.
7 Kasım 2021 Diğer kategorisinde ikbal (54,084 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 820 göst.
4 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Büşrasu (656 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 919 göst.
21 Kasım 2020 Diğer kategorisinde sumram (33 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,232 soru

24,122,127 cevap