0 oy
1,861 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (301 puan) tarafından

Satıcıya bildirdim daha dönüş sağlanmadı kızlar napıcam şimdi ben bunları bana bi yol gösterin satıcı dönüş sağlayana kadar bekliycemmi

image

29 Cevaplar

0 oy
(7,101 puan) tarafından
Ayyyyy geldiği gibi cekseydin direk beklet hiç elleme cikarma bile 
(301 puan) tarafından
Açtığım gibi çektim resimlerini direk
(7,101 puan) tarafından
İyi yapmışsın insalalh elinde patlamaz n
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aboooooo kötü olmuş canım 
(301 puan) tarafından
Hemde çok kötü oldu ya offf :(
0 oy
tarafından
Ayy nerden aldın kuzum ya . Suna bak yazık çok yazık. O nasıl olmuş acaba kargocularin hatasımıki?
(2,743 puan) tarafından
Hiç sıkıntı çıkarmadılar bugüne kadar. 5 milyarlık TV aldık. Kırık geldi. Onu bile ikilemediler. Tabağı hiç ikiletmezler :)))
(2,743 puan) tarafından
Geçen Hepsiburada da English home fincanlar kırık geldi. Kargocu farketti paketi açıp kırık olduğunu görünce direkt iade almış sağolsun çünkü biz köyde yaşıyoruz. Zor yani kargo başka il de . Neyse anında param kuruşu kuruşuna yattı.
(2,743 puan) tarafından
Kırık gelmesine bile gerek yok. Beğenmedim desen bile iade ediyorlar. Bütün uygulamalar öyle...

Ama bi kere onedekorhome Instagram sayfasından kahve bardağı aldım. Kusurlu geldi onlar iade kargo ücreti ödettirdi bana. Çünkü direkt onlardan aldım
(301 puan) tarafından
Bende ilk defa Trendyoldan böyle bir durum yaşadım keşke yaşamamış olsaydım :( iadesi illaki olucak da yinede üzüldüm yaa yazık bu tabaklara:(   çoğu kişiye hep böyle kırık gitmiş bu ürünün yorumlarında görmedim ama şimdi satıcının sayfasında gördüm herkese kırık gitmiş hep zarar :(
(2,743 puan) tarafından
İyi paketlesinler. Kendilerine de yazık
0 oy
(23,792 puan) tarafından
Nerden aldın ki dolap falansa resim yükle iade olsun 
(301 puan) tarafından
Hayır Trendyoldan aldım resim de attım dönüş bekliyorum
0 oy
(3,847 puan) tarafından
Ney onlar canım 
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Bunlar ne canım çok da güzel görünüyorlar satıcıya soru cevap bölümünden yazdın mı 
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Direk iade talep etsene geçen bnde çok beğenerek kitaplık sipariş verdim küflü geldi direk iade oluşturduk diğer gün kapıdan gelip aldılar resminide paylaştık 
0 oy
(3,790 puan) tarafından
Küçük kutuya yerleşdirib, üstüne kenardan baskı uygulamışlar
0 oy
tarafından
Ay ben böyle bişey sipariş verince açarken video çekiyorum kutuyu bildiğin canlı aciyirum :D nerden aldin ki canım Trendyol dan mi başka yerden mi
0 oy
(200 puan) tarafından
Trendyolda aldıysan Trendyol canlı destek var oraya yaz onlar hallediyor 
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Tabiki geri alacaklar peşini bırakma,korkma
0 oy
tarafından
Döner dönmez geri iade yap 
0 oy
(164 puan) tarafından
Şikayet et e bildir resimlerini paylaş hallolur 
0 oy
tarafından
Kuzum satıcının yazmasına gerek trendyoldan iade talebi oluşturup iade edebilirsin
0 oy
(54,008 puan) tarafından
nerden almıştın 
0 oy
(815 puan) tarafından
Trendyol asistana yazıp geri iade kodu vs oluştur cnm satıcıya msj yaz tabaklarım kırık geldi geri iade yapmak istiyorum yaz cnm benimde başka üründe kırık gelmişti geri iade etmiştim tekrardan karşıya cnm
0 oy
(124 puan) tarafından
Iade talep et iade kodunu al kargoya ver zaten saticiya mesaj atmissin cvp gelmesini bekleme canim iade kodu olustur hemen
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Aaa çok kötü olmuş ama alır bence iade ...

Sen müşteri hizmetleri vs de ulaşmaya caliss
0 oy
(4,005 puan) tarafından
canim trendyoldan almissin yorumda gordum , iade et direkt , satici ile iletisim kurmana gerek yok hic
0 oy
tarafından
Asistana yaz iade yap kapıya kargo çağır alsn uzlmme alıyor iade 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 420 göst.
27 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde fatma23_karakas_ (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 405 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Annelikheyecani (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 264 göst.
25 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.

Kategoriler

1,472,380 soru

24,110,433 cevap

332,938 kullanıcı