0 oy
432 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dertleşmek icin girdim kizlar bir bucuk yasinda oglum var yere koysam yeri göğe koysam göğü yakıyor hep bi sebepsiz ağlama biyere gittigimde ciglik cigliga agliyor veya bi misafir geldiginde suan kardesim bizde 2 gundur uykusuzluktan ne yapacagini sasirdi ama yok agliyor ve her biri gelmesinde biyerr gitmemde oyle gittigim yerdekiler bile bu ne cok agliyor niye agliyor diye sorguluyor biyere cikmaya korkar oldum tekken problemimiz yok babasi geldigindede oyle 2 bucuk saattir salliyorum uyumuyor agladim agliycam evresindeyim belim agriyor rahatsizim zaten simdi odada biraktim mutfaga sakinlesmeye geldim ne zaman duzelir tecrubeli anneler bana bi akil verin buyudukce akillanir mi 

6 Cevaplar

0 oy
(879 puan) tarafından
Kelin ilacı olsa kendi başına sürer bacım oğlum da 3 gündür öğle uykusunu birakti ve gece 12 den aşağı yatmiyo şimdi zorla uyuttum 
tarafından
Ay valla benimkide iki gundur oyle bide hastayim daha hala uyumadi saldim suan
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benm kizimda oyleydi psikolojim bozulmstu resmen ozellikle bi yere gidince aglardi sabretmektn baska bise gelmedi elimden anca 3 yasina dogru düzelmeye başladı 
tarafından
Insallah duzelir hic umudum yok kucukken kolikti simdi boyle anlamiyorum ki derdinu
tarafından
Duzelir insAllah benmkide kolik bi bebekti ayy seni o kdr anliyorumki hala nasil o zamanlar gecti kendime inanamıyorum Allah yardmcn olsn
0 oy
(163,445 puan) tarafından
bacim uyumuyosa sallayip zorlama birak napmak istiyosa yapsin yorulucak uyku geldimi sizcak zaten
tarafından
Kuzum hastayim uyusa vurup kafayi yaticam boyle yaptikca daha cok inada bindik suan saldim geziyor
iste ustune dusup zorlamasan zaten kendi uyur bak sen uyutmaya calistikca inad eder birak gezsin ışıgı kapa gece lampasi ac yarim saate sizar
tarafından
Simdi yere yatti gozleri gidiyor ara ara kalkip bakip yatiyor 2 bucuk saat salladim reva mi bu yani simdi
sallama isini birak bacim yazik dizine yaa unuttur onu evin isigini kapa gece lambasi ac hafif karanlik ortamda daha rahat daha cabuk uyur
tarafından
Ay sevda denicem uyusunda nasil uyursa uyusun modundayim suan her kemigim ayri agriyor bi uyusa yaticam aglamasida biktirdi uyku sorunuda inan yani bezdim
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Yabancilardan birsey mi gordu ne bileyim zorla almaya calisan biri olabilir sen ona guvenli geliyorsun ve sana yapisiyo doğal olarak seni bir liman olarak görüyordur
tarafından
Yok kuzum dogdugundan beri boyle onceden kolikti sonra disti felan derken hep bi aglama yani  aliskanlik oldu bence ondada
0 oy
tarafından
Yanlıs anlama da sallama yanı kendıne nıye eziyet edıyosun bırak agladım umursama 2.5 saat sallanır kı bostan yere canına yazık ben hıc sallamaya alıstırmadım belimde ve kuyruk sokumu da sıkıntı var yapamazdım kndıme bunu once bız ıyı olucaz kı evlatlarımıza ıyı gelelım.. 
tarafından
Kuzum benimde belim problemli omur egriligi var yillarca tedavi gordum uzun sure oturamiyorum ama inan uyusunda nasil uyursa uyusun dedim alisti suanda hastayim uyusa bende uyucam uyumuyor 2 bucuk saattir gozunu kapatiyor durdugum anda tak aciyor
tarafından
Bence bırak ahlasın gezsin evın ıcınde ne yapıyorsa yapsın zararlı seylerı kaldır uzan sende kendı halıne bırak ılla kı susacak uyuyacak senı yola getıremedıgını gostermen lazım boyle olmaz
0 oy
tarafından
Kalabalığı sevmiyor demek ki canım düzeni bozulsun istemiyor mutlaka onu huzursuz eden birşey vardır ama ne bulmak çok zor benim küçük oğlumda öyleydi zamanla sakinleşti 
tarafından
Abla valla dogdugundan beri hep bi aglama rabbim gunah yazmasin bebeklere bayilirdim simdi oglum yuzunden cocuklara bile tahammulum kalmadi insallah buda sakinler derdi ne anlamiyorumki ya aglamada normal bi aglama degil nefesi kesilip dudaklari morariyor ta kendini yerlere atiyor
tarafından
Tam 3 yaşına kadar ağladı benim oğlum sonra azalmaya başladı sabret düzelir inşallah bide oku bol bol Felak nas ihlas iyi gelir

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 471 göst.
4 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Smyye06 (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 606 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 164 göst.
18 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 306 göst.