0 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde (717 puan) tarafından
Lise 3 e gecerken 2012 de liseyi birakmistm smdi aciktan devam ediyorum 2  doneme fln mezun olurum ama 2 yillikta olsa universiteyi okumak istiyorum aciktan sinava girmek icin nerden baslamak lazm calismaya basil calismam lazm cok istoyorum bir bolum okumayi  nasil calismaliym bilgiler 0 nerdeyse bana yol gostereck varmi kizlar 

4 Cevaplar

0 oy
(374 puan) tarafından
Bende şurda durim bende açıktan lise biti 2 yılık çocuk gelişimi sinvalrina gidcem insAllah kayitlar basiyliyinca 
(717 puan) tarafından
Universite sinavi onemli bnde isfiyorum okumayi ya cocukluk hayalimdi
(578 puan) tarafından
İnşallah hayaline kavuşursun ama imkanın varsa açıktan okuma, gidip kampüs hayatını yaşa bence
(717 puan) tarafından
2 yasnda bebegm var gidip gelmk zor olurr insallah cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bak canım önce bu senenin yks konuları belli oldu onlari not  al Türkçe matematik fizik.kimya biyoloji tarih coğrafya vs hepsini tek tek not al Türkçe konuları diye matematik konuları diye sonra konulara YouTube üzerinden hazırlan ve her konu bittikten sonra mutlaka sadece o konuya ait test çöz tüm konular bitince ilk işin mutlaka.bolca soru çözmek olsun özellikle.hizli okuma kurallarına dikkat ederek hızlı soru çözme tekniklerinin yararlan ve şunu unutma rakiplerin şuan 3-0 önde bunu her zaman aklinda tut  
(717 puan) tarafından
Tesekkur ederm cnm da yeni girdim goremedm ozelden attigin linkii
tarafından
Gözükmüyor mu
(717 puan) tarafından
Ozel msja kapali yaziyorr senin icin
tarafından
Şimdi tekrar gönderdim linki yoruma atamıyorum yorum kabul etmiyor çünkü
(2,898 puan) tarafından
Gördüm canim çok sagol
0 oy
(1,587 puan) tarafından
benm bildigim liseyi ne kadar okuysan o kadar kredi veriliyor ya zaten mezun olmak icin 3 sart vardi 1 192den fazla kredin olcak 2 en az 8 donem sinavlarina girmis olmak 3 zorunlu dersleri gecmek 2018te mezun oldum bende simdi sartlar degisti mi bilmiyorum bi bak aol.gov sitesine
(717 puan) tarafından
Liseyi demiyorum cnm univeristeyi istiyorum lise 2 doneme biter zaten aciktan okuyorum onu ben aciktan universite istiyorum
(1,587 puan) tarafından
yanlis anlamisim kusura bakma doping hafiza var reklamda falan goruyorum durumun varsa deneyebilirsin
0 oy
(447 puan) tarafından
Bende bu sene gircek yks ye Allah kısmet ederse 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 94 göst.
2 Şubat 2023 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 64 göst.
21 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde angello (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 236 göst.