0 oy
346 göst.
Diğer kategorisinde (193 puan) tarafından
Hayırli günler arkadaslar 

Ben ilk gebeligimde Allaha sükür hicbir sknti yasamadim evlendikten 1 ay sonra  hamile kalmistim simdi bebegim  3 yasina gircek ikinci cocugu dusunduk ama 2 3 aydir kornumasiz iliski olmasina ragmen kan testi yaptitdigimda  gebelik testi yaptigimda hep negetif cikiyor az oncede yaptim negatif cikti  basina gelen oldumu ilk gebeligim cok hizli oldugu icin bana normal gelmedi ama sizinde basiniza geldimi

15 Cevaplar

+1 oy
(1,451 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Sabir rabbim bir seyi geciktiri yorsa guzellestiriyordur elbet<3

-Reklam-
+1 oy
(8,856 puan) tarafından
Dur da bismillah benimde olmuyor ilki ilk ayda olmuştu 
(8,856 puan) tarafından
Kız kadın doğuma git bı hiç belli olmaz dış gebelik falan bsiey olur Allah korusun
(2,635 puan) tarafından
Kız valla 1 aydir söylüyorum götüren yok.Kaldi anca Kocaeli'de giderim napiyim
(8,856 puan) tarafından
Yengem hamileyim diye dolanıyordu 3 ay test yapmış doktora gitmesi. Mol gebelik çıktı sonra kanama gelince gitti hastaneye baya sıkıntı çekti. Ondan beri korkarim
(8,856 puan) tarafından
İnşallah çabuk gidersin orayada
(2,635 puan) tarafından
İnşallah bakalim
0 oy
(262 puan) tarafından
Canım ben 1 seneye kadar normal diye biliyorum. Kendi tanıdığım akrabalarım da var korunmayı bıraktıktan 7-8 ay sonra hamile kaldılar. Sıkma canını ama yine içim Rahat etsin diyorsan Git Bi doktora o tavsiyeler de bulunur en azından 
0 oy
(1,352 puan) tarafından
Yumurtlama zamanlarını takip edin yumurtlama zamanına denk gelmiyor dur 
0 oy
(1,529 puan) tarafından
Benden aynen böyleyim canım doktor adetinin ikinci günü gel kan tahlili yapıcam dedi ama benim günüm cuma başladı bu ay gidemedim yani tek değilsin canım bu sıkıntı çoğu kadında var maalesef 
0 oy
tarafından
Benim oğlum da 3 buçuk yaşında neyle korunuyordun? 

Seneye bende 2inciyi düşünüyorum ben hapla korunuyorum ama herkes hemen olmaz zaten diyorlar bu seneden yap diyorlar basla çalışmalara diyorlar 
(262 puan) tarafından
Vallahi orası hiç belli olmuyor canım ya. Hemen oluveriyor da Allah nasip ederse eğer. Hemen hamile kalmazsın lafına da güvenme derim. Annem bana aynısını dedi dinledim bıraktım ama Hemen hamile kaldım ilk gebeliğimde de ikinci de de.
tarafından
Himm anladım canım ben de hap kullanıyorum..

Zühre yok kimsenin valla aklına uyumam ben bakicam öyle birseye girmem ne olur ne olmaz eşimde diyor ama yok yani
(193 puan) tarafından
hapin ismi ne cnm
(262 puan) tarafından
Uyma zaten bosver denedim, tecrübe ettim başıma geldi yani o yüzden söylüyorum. Ne zaman hazır hissedersin o zaman bırakırsın korunmayı sonra da nasip olursa yine nasip olur zaten.

Bu arada gurumicianne bende hap ile korunuyordum işte benim kullandığım microgynon ilk gebelikten sonra 3 sene aralıksız kullandım. Bıraktım ayni ay 2. Ye gebe kaldım. Ama dediğim gibi 1 seneye kadar normal diyor doktorlar. Tanıdıklarım var çünkü kaç ay sonra gebe kaldılar stres yapma akışına bırak sadece
tarafından
Öyle canım haklısın  

Bende yasmin kullanıyorum şükür 3 sene oldu bana da çocuk 4 aylikti başladım içmeye
0 oy
(4,341 puan) tarafından
Neyle korundunuz canım ablam spiralle korunuyodu onu çıkardıktan Bi kaç ay sonra hamile kaldı
(193 puan) tarafından
korumadim geri cekilme yontemi ile konrydk
(4,341 puan) tarafından
Sanırım vücut belli Bi süre aynı düzene alistigi için kendine gelmesi zaman aliyo
0 oy
(385 puan) tarafından
İlk gebelıgıme ilk ay hamıle kaldım ıkıncı gebelıgımde 5.ayda hamıle kalabıldım evet ılk 3ay hemen olacak sanıp sınır olıyordum neden olmuyor dıye sonra saldım umursamadım ne zaman saldım o zmn oldu . Bı seneye kadar normal dıyorlar bı sene olmazsa doktora gıdersın sorun varmı dıye yoksa Allah saatını vaktını bekliyordur canm
0 oy
tarafından
Bende 2, de 3 ay korunmadim 3 aydan sonra olmuştu hiç doktora fln gitmedim ama belki iltihap fln biseyler vardır bi  araştır 
0 oy
(16,978 puan) tarafından
Normal canim ben korunmayi biraktiktan yaklaşik 1 sene sonra hamile kaldim. Yinede bi sorun var gibi geliyorsa doktora gidin. 
0 oy
(7,135 puan) tarafından
İlk gebeliğin istemeden oldu korunma oldugu halde. Şimdi 2 yıldır korunmuyoruz ama olmuyor doktora da gittim eşinde de sende de sıkıntı yok sağlıklısınız dedi olmayınca olmuyor Allahın takdiri işte
0 oy
tarafından
Zamanı var demekki kuzum. Olacagı zaman Allahım bilir. İlkin olmuş bak sıkıntısız çok şükür. Demekki bir sorunun yok ikinciyide Rabbim hayırlısıyla versin size :)
0 oy
(12,521 puan) tarafından
1 seneye kadar normal 1 seneden sonra da olmazsa kadın doğuma gidersin 
0 oy
(4,232 puan) tarafından
Korunmayı bıraktıktan sonra 1 sene olmaması çok normal canım ondan sonra doktor tedavi diyor düşünmezsen olur kafana takma 
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Ovulasyon taakibi yap bence

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 166 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde Gurumicianne (193 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 109 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 9dcdwr796q (4 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 331 göst.
2 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 654 göst.
12 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehra13 (110 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,886 soru

24,036,672 cevap

328,953 kullanıcı

...