0 oy
722 göst.
Diğer kategorisinde (3,978 puan) tarafından
Eskiden böyle sorgulama yoktu.

Burnu aksa kötü annesin.

Çorap giymesse çocuğun kötü annesin.

Gece uyutamassan kötüsün .

Hep eleştiri.

Önceden dışarı ciikip özgürce eğlenme vardı çocuklarda şimdi onlarda kendimizde 4 duvar arasında kalakaldım 

Bide etraf olumsuz elestireleri maruz kalıyoruz.

Dinimiz kusur arama  diyor 

12 Cevaplar

+1 oy
(1,101 puan) tarafından
Hiç takmam böyle şeyleri. Herkesin anneliği ve çocuğu farklı. Kimin ne dediği umrumda olmaz. 
(1,101 puan) tarafından
Bak mesela elinde fırsat varmis. Ben eşimin önceki evliliğini hemen araştırdım. Neden bosanmislar kim kusurluymus evliyken nasıl davranmış diye.  Kendisine hiç sormadım neden boşandın diye. Herkes kendini savunur çünkü. Ben diğer yüzünü araştırdım hep. Öyle emin oldum evlenebileceğime
(6,434 puan) tarafından
Kız nereden bileyim eşi kim arkadaşım vardı çok samimi erkek adını bul ben araştırayım dedi nerdee ama kız eşim çok iyi kaynanam çok kötü yuvamı o yıktı diye ilk senelerde haber yollamıştı bazı davranışlarında evet kadın haklı diyorum ya canım bide kendi annesi değil üvey ne dese yapıo 15 yaşındaymış gelmiş o kadınıda annesi bulmuş
(1,101 puan) tarafından
Keşke dinleseymissin. Üzülüyorum böyle şeylere. Bende eski eşini bulmadım tabi ama araştırdım işte. Ve öğrendim ki aldatmış bide daha evlilerken adama kaçmış. 2 ay sürmüş evlilikleri. E devletten de baktım :D ajan oldum bı sure resmen. Ama Allah var 41 kere maşallah kocamdan da ailesinden de çok memnunum. Kaşımı kaldırdım mı geri çekilirler ❤️
(6,434 puan) tarafından
Benimkiler anca bana kaşını kaldırıyor
(1,101 puan) tarafından
İşte fırsat verdiğimiz için. İlk evliligimde aman saygı göstereyim. Onlarda beni sevsin aile olalım diye hep alttan aldım. Bı baktım benden 2 yaş büyük kardeşi bile bana kızım mızım demeye başladı. Çocuğum prematüre çok kalabalık olmasın daha aralıkla gelin dedim . Bı terorist demedikleri kaldı. Tekmeyi basınca yalvarıyolardi en son. Her yerden engelledim. 3 sene olcak. Dönüp bakınca kendimi ezdirdigim günlere. Kendimi dovesim geliyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dun goruntulu anambabamla konusuyoz babam sey dedi sut yapan seyler yemiyon ozaman sut olmuyo sirf mama veriyorum diye ayni zamanda emziriyorumda ayrica 

-he baba yemiyom he bi sen galdiydin 
tarafından
Kiz yok ya beyaz gurultu seysininide denedim banamisin demiyo dedim ya bu son sürüm degisik bi bebe djdjhd
(8,856 puan) tarafından
Aboww işin var desene
tarafından
Vayyy mihri hanim gelmiş hoşgelmis

Nasilsiniz Atlas beyler nasıl ananı aglatiyomu hfjfjfg
tarafından
Ceylanim yav anamla beraber benide aglatiyo bu sipa isim zor vallahi bu bebeyle
tarafından
He belli oluyo aktif deelsin
0 oy
tarafından
Millet sanki kendi 4 4luk çocuk yetistirmiste başkalarına kusur buluyor buna sinir oluyorum tavsiye öneri verebilir elbette fakat bununda Bi adabı usulü var varsayalım ki aç birakiyorsun cocugunu kime ne annesi sensin vardır Bi bildigin 2 tane doğuran jinekolog kesiliyor zaten milletin tepesine hepsi gebersede kurtulsak 
(3,978 puan) tarafından
Destek olmak gerekirken böyle eleştiri oluyor her cocuk farklı her anne zaten coccuguna yetişme cabasinda
0 oy
tarafından
Kız işte ağzı olan konuşuyor bacım duyma..

He ben kötü anneyim siz iyi olun emi de geç ☺️☺️☺️
(3,978 puan) tarafından
Aynn  öyle  desin dursunlar:):)
0 oy
tarafından

Dini boyutunu geçtim de biri bana bunları dese fena olur varya, gelecek bana kötü anne diyecek öyle mi?? Feleğini şaşırtırım adamın :wassat:

(3,978 puan) tarafından
:):):):
0 oy
(8,856 puan) tarafından
Amann boşver herkes kendi işine baksın 
(3,978 puan) tarafından
Aynen kimseye dusmes annelik sorgulamasi
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Simdiki gencleri begenmeyip elestiri yapiyorlar ama bilselerki her anne ve cocugun arasinda farkli iletisim var o anne cocuguna zaten en iyi sekilde bakiyor
(3,978 puan) tarafından
Sadece büyükler değil toplumda biyle mukemmelliyetcilik oluştu ben iyim herşeyi yapiyorum sende yapacaksın
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Hiç duymayacaksın canım. Olay basit. 
(3,978 puan) tarafından
Aynn oyle
0 oy
(1,334 puan) tarafından
O etrafı girtlaklicam o olcak bi ara biri bise demesin diye balkona çıkıyordum sonra dedim onlara ne valla artık cevabımı bile veriyorum çocuğum kilo aldığına rağmen verdi diyorlar bende gecen evet cezalandiriyoruz yemek vermiyoruz vermesi çok normal dedim 
(3,978 puan) tarafından
Hahah :):)
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Şuan okuyunca eskiden okul arkadaşim geldi aklima erkek cocuk icin 6 kiz dogurdu 7.ci erkek oldu o kizlar kafasi sifir numara ustte yok başta yok ayaklari yalin ayak corap yok dogru duzgun yemek bulupta yediklerini bilmezdim pasakli pis ust baş temiz hic gormezdim burunlarini kollarina silerlerdi aksamaca soguk yaz demez disarda gezerlerdi (( şimdi bakiyorumda soguk diye hemen corap takiyorum aman sapka takiyorum aman terledi sirtina yelek yok ruzgar degdi aman usumesin bak şuan bunu yazarken bile uyandiginda ne yedirecegimi dusunuyorum ))o zamanlar bu kadina cikipta kimse bu cocuklarin hali ne bakamadin madem niye dogurdun yahut bu ne pasaklilar yok bu cocuklar zayif ne yedi demezdiiii 
(3,978 puan) tarafından
Öyle diyen yoktu bide evde ki baktığın hastaliniyo onlar nasıl hastalanmiyo diye laf  denirdi ama gidip soylenmezdi
0 oy
(542 puan) tarafından
Bende kucağa alıştırmsm şımartmışım hiç ağlamasına izin vermiyormuşum diyorlar he diyom gülüyorum:))) 
(3,978 puan) tarafından
::))) yani bakcak olan sensin
(542 puan) tarafından
Yok neymiş az ağlasın çocuktur ulan neden bile bile ağlatalim :))
(3,978 puan) tarafından
Öyle yaa Allah sabır versin
0 oy
(598 puan) tarafından
Ben hiç takmam anneleri de eleştirmem geçen buz gibi havada oğlum ceket giymek istemiyorum diye bas bas bağırarak ağladı önce ben çocuğa kızdım giy diye millet kızıyorum diye kınadı büyük ihtimalle sonra da durmayınca çıkardım ceketi bu sefer de bu havada çocuk ceket siz çıkarmış diye kınadılar ama umrumda değil ben çocuğuma iyi anne olayım o yeterli 
(3,978 puan) tarafından
Aynn öyle bnmkide şapka takmaz ococuk usutecek giydirsene şapka diyolar giymiyo corapda giymek istemiyo sonra çocuğa bağırıyorum giy diye

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 597 göst.
8 Nisan 2021 Diğer kategorisinde linosun anasi:) (2,241 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 432 göst.
6 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Simaygule (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ecalased41 (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 174 göst.
19 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fato11 (59 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,476 soru

24,045,304 cevap