0 oy
107 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (39 puan) tarafından
Kızlar hamileyim ve vücudum çok kaşınıyor kaşıma catlak olur diyorlar ama imkanı yok çok kaşınıyor. Çatlak olmaması için kremler felan varmış hangisini alıp kullanmalıyım öneriniz var mı siz nasıl çatlaklardan korundunuz

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Beklim surda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aşko kuşko benim ilk hamileliğimde öyle böyle kaşinmiyordu çok da kaşidim çok sert ve gergindi çatlak olmadı  olmayacağı varsa olmuyor . 2 gebeliğim de ikizdi 32+5 TE doğum yaptım sadece göbeğimin sol ve sağ tarafında bir iki parmak kadar  çatlak oldu bir de ben ikiz kesin çatlak olur diye bebek yağı kullandım    arada çatlak olmadı hastaneye yatisim yapılmıştı 9 gün kaldığım süreçte bebeği düşünmekten çatlak matlak umrumda olmadı  o yüzden bebek yagini da kullanmadım son hafta işte biraz çatlak oldu.   Bilmiyorum belki yağı kullanmaya devam etseydim o  çatlak da olmazdı  
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Düzenli olarak her gün krem, yağ+ masaj yaptım çatlayacağı varsa çatlıyor. Irsiymiş doktorum söyledi ablalarımda oldu ben anneme çekmek isterdim ama olmadı. Ama barışığım çatlaklarımla zaten çoğu kadında oluyor bebişlerimizden bize hatıra 
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Benim karnım kasimaktan yara olmuştu doktora söyledim krem yazdı kaşıntı için hemen geçti ama olan olmuştu artık 
0 oy
(8,878 puan) tarafından
Çatlayacak olunca bı şekilde çatlıyor ne kullansanda.
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Aleo vera varsa etkili oluyor 
0 oy
tarafından
Ben dalin bebek yağı kullanmıştım 3. Ay itibariyle özellikle duştan çıkınca sürmüştüm karnımda bir tane çatlak olmadı.

Ama bu ırsi birseymis ne yazık ki ☹️
0 oy
(200 puan) tarafından
Ben lierac krem aldım ayrıca tatlı badem yağıydı sanırım birde ondan aldım lierac sürüyorum günde bir kere bazen de badem yağı uyumadan önce kaşınırsam hemen yağı sürüyorum 26 haftalığım daha çatlak yok çok şükür umarım olmaz da

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 96 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Kelebek6161 (88 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 320 göst.
+2 oy
5 cevap 151 göst.
+1 oy
5 cevap 157 göst.
21 Şubat 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Fatma0203 (371 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,049 soru

24,093,518 cevap

331,911 kullanıcı

...