0 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde (25,181 puan) tarafından
Kızlar doğru ölçmediğini düşünüyorum oda sıcaklıgınıda doğru ölçmüyor. Normal derecem 24 gösterirken odayı o 26 27 gösteriyo sabah kalktım oğlumun ateşine bakayım dedm 39 çıkarıyo ama çocugun ateşi yok enerjisi yüksek sıkıntısı yok ateşi olunca hep yatar uyur benimki gözünü açamaz. Kendimizi ölçüyoruz 38 çıkarıyo ama bişeyimiz yok yani şimdi topladım değiştirip daha iyisini alcam dün kararsız kalıp bunu almıştık omron marka 650 lira verdik iyi bişey olsun çok önemli dedim omron çok iyi markadır ama memnun kalmadım ya braun vardı onu alcam değişim yaparlar dimi fatura falan herşeyi mailimde var 

7 Cevaplar

0 oy
(2,765 puan) tarafından
Yaparlar canımm 
(25,181 puan) tarafından
Tm cnm verdim
-Reklam-
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Biz Braun almıştık aya göre seçim yapıyorsun ateş durumuna göre uyarıyor seni renkli şekilde alından temassız ölçer pahalıydı biraz ama hiç şaşırtmadı aklında olsun canım ve değişim iade vs yaparlar 
(25,181 puan) tarafından
Verdim canım dün braun alcaktık pahalı diye bıraktık ama onu alcaz değişim yaparken
(7,448 puan) tarafından
Al kesinlikle pişman olmazsın
0 oy
tarafından
Kalibrasyonunda sorun vardir yeni almissiniz zaten goturun geri servise gonderirler.
(25,181 puan) tarafından
Şimdi verdim servise gidicekmiş ona göre değişim yada iade yaparsınız dedi
tarafından
Aynen, oluyor bazen oyle, degistirirsin en kotu nolcak.
0 oy
(163,560 puan) tarafından
kuzeyde braun vardi eskisehirde kalmis ben cok memnundum simdi chicco var oda iyi 1 ay icinde degisim yapiliyo  gunu dolduysa almazlar
(25,181 puan) tarafından
Dün almıştım şimdi verdim servise gidicekmiş ondan sonra değişim yada iade dedi
0 oy
(13,475 puan) tarafından
Insallah yaparlar :) ambalaj acilinca cok taraftar olunmuyor bu konularda. Elektronik urun servise gidiyor
(25,181 puan) tarafından
Yapıyolar servise gidip ondan sonra değişim veya iade yaparsınız dedi
(13,475 puan) tarafından
Iste servise gidiyor hani anlik degil onu diyorum :)
0 oy
tarafından
Omron hep yanlış olcuyo
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Aynısı bizde de var çocuğumu yüksek ateş gösterdi apar topar geldik ateşi 37 çıktı hastanede Allah bunları bildiği gibi yapsın yüreğimizi ağzımıza getirdi 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 510 göst.
4 Kasım 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mehmet Emirin Annesi (87 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 69 göst.
0 oy
3 cevap 255 göst.

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,467 cevap

336,303 kullanıcı

...