0 oy
846 göst.
Diğer kategorisinde (270 puan) tarafından
tarafından kapalı
Çocuklarına dede babanne veya akraba ismi koyan var mı kızlar 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

19 Cevaplar

0 oy
tarafından

Eşimin dedesinin ve babasının dayısının ismini koydum :Dve galiba tüm mirasa kondum:D

tarafından
Güldürdün beni ya sjjs
tarafından
Canım senin adini görünce hep sormak istiyorum .eşin ne zaman çıkacak çünkü bebişin var ya zor oluyor dur şimdi
tarafından
Eşimin cezasi henüz kesinleşmedi bekliyoruz:/
tarafından
Allah hiç beklemediğiniz bir yerden sevindirsin inşallah canım
tarafından
Amin canım çok sağol ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oğlumun ikinci ismi esimin ismi canım 
(270 puan) tarafından
Bence de güzel birşey
tarafından
Tercih meselesi kuzum. Ben de asla dede nene ismi koymam,yada çocukların adını ben önerdim eşim sevdi koyduk o karışmadı şu olsun bu olsun demedi sagolsun . Neyse gitti yazdırdı:)))
(14,201 puan) tarafından
Ay tugbaaa yaaa ilk oglumda ben eşime bunu teklif ettim ismi yazmıyorum ama çok beğenmiştim ikinci ismi de eşimin ismi olsun demiştim ama eşim istemedi:⁠-⁠D:⁠-⁠Dbence de çok güzel anlamlı hatta bu akşam konusu oldu konuşurken yine dedim kacirdin bu fırsatı:⁠-⁠D:⁠-⁠D
tarafından
Ya tek değilmişim demek ki Elifim :)))) keşke kabul etseydi senin ki de madem ;)
(14,201 puan) tarafından
..insan böyle bir şeyi kabul etmez mi dedim ☺️☺️nasıp☺️
0 oy
(9,611 puan) tarafından

Aile akrabayı biraz dıdısının dıdısının ismini koymaya çalışan aileyi gördü burda bu gözler :D biz kendi istediğimiz isimleri koyduk cok şükür 

0 oy
tarafından
Ben kayınbabamın ve babasının adını direk soyismim yaptım cocuklarımla beraber: D benden ötesi yok çekilin en süper gelin benim: D
(315 puan) tarafından
Tek başına değilsin canım Daha napcan  gayet mantıklı Bi cevap :)))
(270 puan) tarafından
Adlarını nasıl soy ismin yaptın kız anlamadım hagsga
tarafından
Hayr canım ben adını soyisim olarak sectim:)
(315 puan) tarafından
Ooo kraliçe  :)))))
0 oy
tarafından
Asla sittin sene kabul etmedim etmemde çok lazımsa onlar benim sülalemden birinin ismini koysunlar ben niye onlardan birinin ismini koyuyorum:))))
0 oy
(315 puan) tarafından
Benim kızım kaynanamın ismini koyduk SİNEM  çok beğenerek isteyerek koydum 
(270 puan) tarafından
Güzel isimmis canım
(315 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım yakışıyo kızıma ismi tam Bi Sinem :)) Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın inşallah
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Kayinpederin ismini koydum :))
0 oy
(3,838 puan) tarafından
Kendi rizamla evet:)
0 oy
(2,300 puan) tarafından
Hayır koymadım hiçte hoş değil bence
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Eltim kaynanamjn seçtiği isimleri koymuş iki kizinada .... Diğer eltimde kayinbabamin adını vurmuş .... Ben kendi istediklerimizi vurdum ... Kimse isim vurdum diye arsa yapmadigina göre gerek yok 
tarafından
Biz mirasa konduk sjsj
(7,101 puan) tarafından
Puhaaaa okudum yorumları su hayatta Hüseyin kadar şansım olsaydı yeterdi beeee :):) güle güle harcasin
tarafından
Valla benimde sjjs
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Oğluşum var kızım olucak Allah'ın izniyle akşam isim hakkında konuşuyoruz eşime dedim Allah'tan isim konusunda ikimiz karar veriyoruz ve çok şükür kocam öyle biri değil ne kadar şükretsem azdır 
0 oy
(3,849 puan) tarafından
Ben koymadım ama eşimin adıyla oğlumun ilk adı aynı ☺ eşimin ismi diye koymadık ama 
0 oy
tarafından
İlk oğluma dedesinin ismini ben kendim koydum kimse teklif etmeden çünkü eşim çok küçükken ölmüş babası koymak istedim koydum ama kızıma babaannesinin ismini koymadım :) 
(4,000 puan) tarafından
Karı koca yapmıyordun tabi ki. Kaynın görümcen onu da düşünsün
0 oy
(9,723 puan) tarafından
Asla koymam kimseyi
0 oy
tarafından

Ben oğluma babamın ismini koydum .biz 4 kiziz babacim torunlardan erkek olur dedi ama ablalamlarda  dünya güzeli kızlar doğurdu sonra biz oğlumun erkek olduğunu duyunca şaşırdık uzayli gelmiş gbi başında toplandik<3:Dsonra babamın  ismini koydum ilk ismini olarak .öyle yani huylarıda  aynı babama benziyor :D<3

0 oy
(14,201 puan) tarafından
İsim söylemiyim ikinci oğluma koydum dedesinin ismini eşime ben teklif ettim hatta mutlu oldu dedemiz de ☺️
0 oy
(103 puan) tarafından
Ben kizima koymadm teklif dahi etmedim cunku kayinvalidemin ismi guzel degil guzel olsaydi begenseydim koyardim.. bence herkes icine sinen ismi koymali
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Kızımı kendım koydum kimsenin adı degıl olur olursa layınbabamın adını koycam 
0 oy
(2,179 puan) tarafından
Ben oğluma hem eşimin ölen amcasının oğlunun adını koydum hemde babamın adını iki tarafta mutlu oldu ve iki tarafta bayağı iyi hediye verdi :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 222 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Mehmetcanınannesi (33 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 109 göst.
2 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Masal56 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 210 göst.
9 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (960 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,051 soru

24,395,388 cevap

349,708 kullanıcı

...