0 oy
94 göst.
Diğer kategorisinde (1,437 puan) tarafından
Kizlar bugün cildiyeye aylardir ugrastiğim ilaci almaya gittim. Daha öncede sivilce tedavim icin roacuttane kullanmistim ama yarida biraktim şimdi tekrar basliycam. Doktorum doğum kontrol hapi icmemi önerdi yasmin yada yasmin yazz dedi daha once kullanan var mi bide bu sivilce akne tedavisiyle doğum kontrol hapi ne alaka anlamadim

4 Cevaplar

0 oy
(2,587 puan) tarafından
Yasmin öneriyorum canım en etkili ilaç arasındaki alakada hormonları felan etkilediği için sivilceyi de önlüyor 
(1,437 puan) tarafından
Saol canim
-Reklam-
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Hapla alakası varmi yokmu bilmiyorum ama benim sivilce bile olusmayan yüzüm yara bere içinde kaldı yüzümde sivilce değil direk yara oluşuyo cesarette kullaniyodum ama bıraktım,yani sivilce minik bi iltihap şeklinde oluşur o şekilde büyür ya bende öyle değil direk yara oluşuyo tabi benimde elim rahat durmuyo ha bire kabuk kaldırıp kanatıyorum napicam bunlarla bilmiyorum,şuan yüzümde 4 yerde var tamamen geciyo başka yerde bi kaç tane birden yine cikiyo 
(1,437 puan) tarafından
Sende yan etki mi yaptiki acaba
0 oy
tarafından
Emzirme varsa cerazette, yoksa piyasada ki çoğu doğum kontrol hapı olur. Desolett kullanmıştım bi ara iyiydi. 
(1,437 puan) tarafından
Yok canim emzirme, tesekkur ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 61 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 132 göst.
12 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dilara k (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 121 göst.
3 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Krtll00 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.

Kategoriler

1,470,084 soru

24,081,703 cevap

331,234 kullanıcı

...