0 oy
1,207 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (498 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Günde 1.5 paket sigara içiyordum gebeligimi 3 haftasinda öğrendim hemen bıraktım sigarayı tiryakiler anlar beni inanilmaz stres oluyorsun. Baktım dayanamiyorum günde 1 dal içtim bazen yarim sönduruyordum suan 2.5 aylık çok zorlandığım zaman 1 2 duman çekiyorum sadece ama aşırı vicda  azabı çekiyorum ya içmeden önce bu duyguya kapılmıyorum icince hemen lanet ediyorum kendime. Kople bırakmak istiyorum:( bırakanlar nasıl bıraktınız neler yaptınız ya. Biraz birşeyler söyleyip beni teşvik edin nolur valla aşırı üzgünüm bu durum yüzünden.

23 Cevaplar

0 oy
(746 puan) tarafından
Valla hamileyken ictim bende surekli vicdan azabi cekiyordum ama gunde 2 dal ictimm vabuk bitmesin mantigiyla yarim yarim iciyordum canim cektikce gidip icim dite. Keske icmseydim aka ictimm ekziriyorun suan 26 aylik gene iciyorum. Sigara bnm icin rahatlama yontemi. 
(498 puan) tarafından
Keske içmesek iste
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vallaha 14 yıldır tiryakiyim. Bende çok içen biriydim. İlk çocuğuma düşük yaptım. İkinciye hamile kaldım bebeğimden önemlimi dedim bıraktım. 2 3 gün sıkıntı yaşadım her aklıma geldikçe karnımı okşadım. O kadar ısrar etmelerine rağmen bırakmadığım sigarayı öğrendigim ilk gün bıraktım. Şimdi değil sigara içmek kokusuna tahammülüm yok eşimi hep balkona gönderir içtikten 10 dakika sonra gel içeri derim. Bebeğinden önemli değil kuzum. Birde iradeliysen bırakırsın. 
(498 puan) tarafından
Inşallah bende bugün artik icmeme kararı aldım
0 oy
tarafından

image

bunu bir dene istersen canım insallh çare olur 
(498 puan) tarafından
Ayy sağol canım
tarafından
Birşey değil canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 178 göst.
6 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esila272727 (38 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 204 göst.
7 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MutluSakine (277 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 220 göst.
0 oy
11 cevap 257 göst.
20 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ocakk (313 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,898 soru

24,131,225 cevap

334,055 kullanıcı

...