Mükemmel anneyim diyen gerçekten var mıdır ki gerçekten hiç zannetmiyorum. Bi kez mükemmel anne olmak için önce mükemmel insan olmak lazım.. Bizde yeri geldiğinde ikazlarda bulunuyoruz ama mesela ben o yasta hic yapma etme pek demedim. Çünkü ben desem ne fayda ki daha çok küçük ve keşfetmeye çalışıyor. Benim 3 çocuğum var. 6 yas 3 yas ve 1 yasında. İnan 1 yasındaki aksama kadar özellikle mutfak olmak üzere talan ediyo. O 1500 kez döküyo aynı dolapları ben de 1500 kez topluyorum. Mesela diyorum hadi beraber toplayalım felan. Anlamaz deneyin anlıyorlar sadece icraat pek olmuyo doğal olarak. Kendi kendine attıı diyo atıyo dolabın içine. Geçen mesela ablası pandufunu odasına çıkarmış almış tek eşini Bi çekmeceye diğer eşini başka bi çekmeceye koymuş
Ahh canım benim sen çok güzel bir annesin☺️
Benim oğlum 3 yaş bazen dişlerimi öyle sıkıyorum ki kırılcak nerdeyse ama işte yapacak bişey yok şuan keşfetme zamani herşeyi eller
Bizimki şuan biraz daha iyi 2 yaşındayken oda çok ellerdi uyarmaktan başıma ağrılar girerdi valla.
Dediğim gibi yapacak bişey yok kiziyoruz sonra onlar uyuyunca bizi pişmanlık sarıyor her anne bunu yaşar tek değilsin
1,486,270 soru
24,298,798 cevap
343,932 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın