Inanamiyorum allahima binlerce kez sukurler olsun allah dua eden bana ozelden yazan arkadaslardan binlerce kez razi olsun allah yureginize gore versin test yaptimmm isigi salinca gorunuyo cok ama cok mutluyum su an bambaska hiss duygularimi anlatamam esime soyledim kucagina alib dondurdu beni oyle sevindiki allah isteyen herkese *(( bbusraya kubraya ismini bilmedigim diger arkadaslara nasip etsin)) iyiki varsinizzz
Hayırlı olsun cnm insallah vardir hevesin kırılmasın cnm ama çok sönuk görünüyor
Canim ya hayırlı olsun cok sevindim gercekten gunduz ki postunu gordum idrar fazla olmus sanki ama kesin hamile dedim cok fazla oyle hissettim simdi de sirf sana bakmak icin girdim gozun aydin canim Rabbim sag salim kucağına almAyı nasip etsin insallah
Hayırlı uğurlu olsun canm gözün aydın inşallah kucağına da alırsın
Gözün aydın canım hayırlı olsun hadi rabbim kucağına almayıda nasip etsin 3n kısa zamanda
Ayy çok sevindim Yaaaa hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah sırf bunun için girdim programa aklımda kalmıştı acaba ne oldu diye
Cok şükür can Gozun aydin inşallah sag salamat qucagina alarsan inşallah her sey yaxsi olar cox sevindim senin adina❤
1,486,335 soru
24,299,838 cevap
343,989 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın