0 oy
120 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,053 puan) tarafından
15 haftalık gebeyim devlet hastanesine gidiyorum doktor nifty testi yaptırmamı istedi ikili tarama testi için haftam geçmiş ve bu test yapılırsa üçlü dest ve detaylıya gerek kalmıyormuş benim sormak istediğim yaptıranınız var mı bir kaç tane özele sordum en düşük 6.500 en yüksek 7.900 bir de bin dolar iki yüz elli dolar diyenler de var devlet hastanelerin de yapan hastaneler var mı acaba 

2 Cevaplar

+1 oy
(148 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Yaptirdim canim ben gecen sene cogunlukla ozel oluyo ama bazi devlet hastaneride yapiyo.doktorun neden istediki bebiste bi sorunmu var rabbim korusun
(5,053 puan) tarafından
Bunu isteyen devlet hastanesi ben de araştırdım bir problem olunca gerek duyuluyormuş bu günde özele gittim baksın dedim hani problem varsa diye sağlıklı erkek bebek dedi siz bu testi yapmak istiyorsanız yapalım dedi bende dedim ki ben bu testi bilmiyorum benden ikili tarama testi haftası geçti diye istediler dedim doktor pek açıklama yapmadı
(148 puan) tarafından
Anladim canim.eger maddi yonden bi sıkıntinız yoksa yaptir.yasadigin sehirde devlet hastaneri yapiyomu diyede bi bak istersen.benim hem devlet doktorum istemisti hem ozel istemisti ama ikilim cok yuksek riskli ciktigi icin onu yaptirdigim halde ayrintiliya bile girmistim.saglicakla al bebisini insallah
(5,053 puan) tarafından
Zor biraz canım ya askeri ücret bile 5.500 üzken ben nasıl verebileyim ki o kadar parayı olmadı özelde 3 lü test yaptırırım devlette ki doktora da aşırı pahallı geldi derim
(148 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun canim dolar uzerinden yapiliyo o test cunku gecen sene 4500 bu sene ucmus iyice fiyat.sen 3 taramayi yaptir ayrintilini yaptir saglicakla al yavrunu kucagina
(5,053 puan) tarafından
Amin canım inşALLAH zaten öyle gözüküyor kuzum bu devirde her şey ateş pahası olmuş insanlar nasıl versin bir testte bu kadar para
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç duymadım canım ama bayağı pahalıymış.

Çevremde ikili üçlü detaylı yaptirmayan çok kişi var. Bir başka doktora git bence belki sadece detaylı yeterli olur ki detaylı bu fiyata göre çok çok uygun. 18-22.hafta arasında yapılıyor 
(5,053 puan) tarafından
Evet canım o testlere bile kimi zaman insan para bulamıyor askeri ücret belli bende nasıl yaptıra bileyim ki olmadı özelde 3 lü test yaptırıp onu götürürüm devlet hastanesine nift testine de bütçem el vermedi derim
tarafından
İkili olmayınca üçlü yapılmıyor sanırım ama özel yapar mı bilgim yok canım.
Şimdi yine linç tayfası gelir sjsjsj
Ben detaylı ya girmedim ikiliyi de yaptirmiycaktim doktorum normal kontrol de ense kalınlığı ve burnuna baktı kan istedi sonra ikili test olduğunu öğrendim sjsjsj

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 212 göst.
8 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Hilay (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 271 göst.
0 oy
1 cevap 46 göst.
2 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda (meftun) (1,892 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 35 göst.

Kategoriler

1,451,985 soru

23,837,807 cevap

319,195 kullanıcı

...