0 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde (5,067 puan) tarafından
Selam kızlar ellerinizden öper bir oğlum var martta 4 yaşına girecek 15 haftalık hamileyim bu gün erkek olduğunu öğrendim cinsiyet benim için önemli değil rabbimden hep sağlıklı olması için duâ ediyorum merak ettiğim değişmez dimi ilk oğlumda 13 haftalıkken belli olmuştu isim falan bulmak için acele ediyorum da ondan sormak istedim

8 Cevaplar

0 oy
(6,775 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Değişmez canim☺️ erkek dediyse erkektir. Benim ikinci bebeğimde erkek. ❤️ Sağlıklı olsunlarda o yeter.
(5,067 puan) tarafından
Evet canım babası ile bende mutlu olduk isim seçelim eşime dedim değişmez dimi dedi yok dedim bende aklıma geldi buraya sorayim dedim :) Önemli olan sağlıkları bizler de 2 tane aslan annesiyiz daha ne olsun :)) Gelinlerimiz düşünsün ahahahsh :D
(6,775 puan) tarafından
Hahah☺️☺️demi nasil kaynana olaacagiz bakalim☺️ bizde 11 de doktor erkek dedi ama emin değilim dedi sasirdim o kadar erken tahmin de bulununca 15 haftalıkken tekrar gittim. Kesin erkek dedi. 19 da da erkek. Hiç değişmedi. İsmini araştırıyoruz bizde. Sizde araştırın yavaş yavaş ancak karar verirsinizz zaten ☺️❤️
(5,067 puan) tarafından
Aynen canım bende öyle yapıyorum şimdiden baktım da içime sinen bir isim bulamadım bile :) isim konusu o kadar zor ki ya insan seçemiyor bile
(6,775 puan) tarafından
İlki kolay oluyor ☺️ikinci ona uysun diye cok arastiriyorsun
-Reklam-
0 oy
tarafından

Degısmez canım zannetmem :) hayırlısı olsun

(5,067 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım oğluma arkadaş geliyor daha ne olsun :))
0 oy
tarafından
Kuzenimin 20. Haftaya kadar erkek dediler 2 oğlu vardi sonra kız olduğunu öğrendi. Şimdi doğum yaptı ☺️☺️☺️
(5,067 puan) tarafından
Allah analı babalı büyütsün canım inşALLAH değişmez benimki de ya 2 erkek evlatta güzel bir şey sonuçta Rabbim vatanına milletine hayırlı evlat eylesin oğullarımızı :)
tarafından
Amin inşallah canım. Hakkından hayırlısı neyse o olsun. İnsan iki meyveyi de tatmak ister ama rabbim hangisini hayırlı görmüş bilemeyiz ☺️
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Cidden bu sene erkek senesi mi:) benimkide erkekmdedi 15+2 de inşallah değişmez
(5,067 puan) tarafından
Değişmez herhalde canım benim ilk oğlum da 13 ken erkek dendi 15 haftalıkken kesin erkek denmişti :)
(6,435 puan) tarafından
Ay inşallah bir kızım var birde oğlum olacak inşallah sonra yazarım buraya korunma yöntemleri diye
(5,067 puan) tarafından
Ahaha 2 çocuk yeter canım ya ben bile eşime diyorum bu zamanda 2 evlat yeter hayat şartları çok zor onlara gelecek verebilmekte önemli rabbim rızklarını da veriyor ama önemli olan iyi birer evlat yetiştirebilmemiz
(6,435 puan) tarafından
Ay amin inşallah ikisininde tadına bakıcam başka istemiyorum herşey pahalandı bir bez mama ne kadar biraz bilerek hareket etmeli bu saatten sonra
0 oy
(7,074 puan) tarafından
Değişmez.  Cnm ;) olusmustur  seyi zaren;)bnde 13te öğrendim 
0 oy
(1,051 puan) tarafından
Benim oglumda Mart'ta 4 yaşına girecek 15 haftalıkken bir oğlum daha olacağını öğrendim özel doktorsa muhtemelen değişmez çünkü onları ayrıntılı bakiyolar sağlıkla kucağına al
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Erkekte yanılma pek olmuyor kız diyip sonra yanılıp erkek diyebiliyorlar
0 oy
(315 puan) tarafından
Ben 14 de gibi  15 te kesin dedi 18 de kesin erkek dedi yine her gittiğimde gösteriyor oğluşummm erkek de çok değişme olmuyo derler

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 83 göst.
2 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Leylaa321 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 241 göst.
0 oy
1 cevap 177 göst.
6 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Fatmaaa.. (111 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,460 soru

24,184,011 cevap