0 oy
90 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (144 puan) tarafından
Oğlum hafif bronşit olmuş. Bugün dördüncü gün hava makinası, antibiyotik, asist , balgam söktürücü bir sürü ilaç kullanıyoruz oksurugunde asla azalma yok. Ne zaman geçecek ya ciğeri ağzına gelircesine saatlerce öksürüyor çocuk. Ne ypmam lazim . Asist mi öksürtuyor anlamadım mahvoldu çocuğum ya 

Randevu yok yarın gene götüreyim aynı doktora yalvar yakar bakmasını isteyeyim diyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(12,959 puan) tarafından
Asist öksürtüyo evet ama öksürerek atıyor bu iyi bişey 
(144 puan) tarafından
Ya geçip geçmediğini anlayamıyorum . Umarım asisti kesince öksürüğü geçer. Kaç gün kullanmak lazım bilginiz var mı acaba
(12,959 puan) tarafından
Kızımda da vardı bir kaç güne geçti bende kullanmayı bıraktım prospektüse bakın orda yazıyordur
(144 puan) tarafından
Bir hafta en fazla diyor. Asisti kullanmayı bırakınca mi geçti öksürüğü acaba kızınızın
(12,959 puan) tarafından
Kullandıktan bir kaç gün sonra geçti
-Reklam-
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Öksürmesi iyi bir şey canım ciğerleri temizleniyor .3 güne hafifler öksürüğü .bebeğimde bronşit oldu 10 gündür toparlanamadı 
(144 puan) tarafından
Yarına randevu aldım goturucem gene içim hiç rahat değil ya. Çocuk nefes almadan tüm gün öksürüyor bidaha baksınlar en azından
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Sarımsağı ez bir çay bardağı zeytinyağına koy bitane kavanoza doldur kapağını kapat karanlik bir yerde bir gece beklet sonra ayaklarının altına sür çorap giydir ben çok faydasını gördüm kızım 2 defa bronşit oldu
(144 puan) tarafından
Ben onu çok yapıyorum her zaman fayda ederdi ama bu sefer hiç fayda etmedi

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,650 soru

24,061,692 cevap

330,164 kullanıcı

...