0 oy
477 göst.
Diğer kategorisinde (3,536 puan) tarafından

image

Kaynanam 15 dündür mersin Osmaniye geziyordu kardeşlerine gitmişti dün geldi bana bu küpeden bide toka almış oğluma iç çamaşırı Bi swit eşiem iç çamaşırı, sagolsn düşünüp almış :)) ama çok merak ettm eltime ne almış diye soramadım ya yanlış anlar diye kıskançlıktan soruyor demesin diye sormadım ama baya merak ettm :D şey dedi ama kardeşinin gelinine de küpe almış akşam vericekmiş bakmadım nasıl bişi almış diye ayy ne marklıyım yaa 

8 Cevaplar

0 oy
(2,686 puan) tarafından
Wp durumunda paylas bitek eltine ac gorsun belki oda sen koydun diye aşka gelir paylasir :)))
(3,536 puan) tarafından
Mantıklı ama hiç öyle şeyler tarzım değil ya, akşam görürüm laf ederler şmdi
-Reklam-
0 oy
(2,568 puan) tarafından

Benzerini almıştır bence. O yüzden sorma belki sana biraz gönlünden kopanın fazlasını yaptı. Hiç girme o toplara boşver :)

(3,536 puan) tarafından
Bilmiyom ki ama baya merak ettm sıfr meraklı demesin diye sormadım :)))
0 oy
tarafından
Bu küpe 3lü bir markette satılıyordu almıştım 10 tlyd üçlüsü :)) güle güle kullan cnm
(3,536 puan) tarafından
Hahaha :)) bnde dedm bana pazardan mı aldn Bi gümüş bir altın alaydın :))) şakasına dedm alıp taktım Bile yannda düşünmüş parası çokta önemli değil
tarafından
Tabi ki cnm paradan çok düşünmesi önemli..kimi geline çöp bile alınmıyor.benim kaynanam da ilk seneler pazara gittikçe çorap pijama falan alırdı..kendi almışken bize de alırdı.. sadece tatillerde gdiyoruz yanlarına.sevdiğimiz yemekleri yapar o bile mutlu olmaya yetiyor
0 oy
(264 puan) tarafından
Ne guzel ikinizede düşunüp almis bn kaynanam koyden gldi binbir cesit yiyeck degtrdi gitim onu grmeye hos geldin deeye ne desen eltimin önune koymus kizim hele bunu sunu ye bnde onun geliniydim ve hamileyim östelik bna demedi ye allah var cnm ckmedi ama 2 yasindaki oglumda bnleydi bi parca bisey koyabilirdi eline
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Nede ln uyarı ne alaka :) 
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Bence ayrım olmasın diye bir örnek almış olabilir. Ya da zevklerinizi biliyorsa ona göre almıştır 
(3,536 puan) tarafından
Gördüm onun kinide İncili halka küpe ona uygn toka almış Bi değişik oldm kıskandım galiba :)))
(13,307 puan) tarafından
Ne güzel eli boş gelmemiş boşver. Eltiliğin tutmasın ❤️
(3,536 puan) tarafından
Ayenn valla yaa benimkide iş işte :))
0 oy
tarafından
Uyari veren  eltin olmasn :D
(3,536 puan) tarafından
Hahahaha yok sanmam onun bu uygulamadan haberi var mı acaba :))
tarafından
Hicc oyle deme kiz kimler bilyor kimler :D
0 oy
(3,858 puan) tarafından
Küpe altınmı altınmı?

Güzel günlerde kullanın.
(3,536 puan) tarafından
Yok kız nerdee
(3,858 puan) tarafından
Ayol de ki kaynanasın, adına layık hediye al. Ben onu görür görmez yanında bir çoçuğa hediye ederdim, anlardı o
(3,536 puan) tarafından
Olsn kız düşünmüş nede olsa bu ada şükür :)

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,066 göst.
4 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Medine18 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 440 göst.
2 Haziran 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 461 göst.
28 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 693 göst.
27 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde ᗩᒪᗩᖇᗩYᗩGᗰᑌᖇᑌᑎ ᗩᑎᑎEᔕI (769 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,405 soru

24,182,996 cevap

336,439 kullanıcı

...