0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (1,635 puan) tarafından
Kızlar ben çok geç kalkıyorum en erken 9 en geç 11 gibi akşam da 1 2 gibi yatarim yatmadan önce bulaşık bırakmam ortalığı toplayip girgirlayip öyle uyurum.  sabaha öyle aman aman işim olmuyor. Uykuya çok düşkünüm kızım da ben uyandirmasam o da çok geç kalkıyor. Alarma kurdum alarmi bile duymuyorum. Nasıl yapicam her gün 9da kalksam da iyidir benim için. Kendimi tembel hissediyorum siz kaçta kalkiyorsunuz?

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Saat 7en geç 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Çocuk uyusa 1e kadar uyurdum annem geliyo bazen bizde kaliyo çocuk 8 de 9 da kalkiyo emzirip anneme veriyorum yatıyorum valla aslan 11 buçuk 12 gibi uyurum hangimiz daha duskunuz uykuya :D

tarafından
Kız benim eşim vardiyali calisiyo goruyo mecbur ama soyle oluyo mesela dünden once gündüze gitti görmedi dün geceye gitti o da geç uyandı oyl fark etmedi bugün geceden geldi çocuğu aldım salona geldim o çizgi film izledi ben uyudum yarında evde o erkenden kalkar bende normalde erken uyanıyorum ya :Dd çocuğu eşime verir uyurum oylelikle kısır döngü olusuyo :)
(2,685 puan) tarafından
Ayy banada nasip.olsun oglen kalkmasi :)))
tarafından
Ay yok ya bende çocuğa haksızlık yaptigimi düşünüyorum 8 de 9 da kalkiyo yavrum mis gibi uyumuş sabaha kadar bende uyudum işte kalkıp çocukla oynasana emzirip önüne oyuncak koyuyorum geri yatıyorum kıyamıyorum bende erken kalkcam artık
(1,635 puan) tarafından
İşte benimkide benimle beraber 11e kadar yatiyor bu sefer gündüz uykularini kısa tutmak zorunda kalıyorum akşam da çok geç yatiyor gelişimi için endişeleniyorum. Ama sen bırak oynasın kendi kendine. Kaç aylık. Bizimki 8 9 aylıkken kendi kendine oynardi ben yatardim sonra baktim bırakmıyor ayy dedim keşke oynasa kendi kendine diye
tarafından
Şuan 7 aylık uykusu çok düzenli şükür gün içinde 3 kez uyur 1er saatten akşam 9da yatar sabah 8 9 gibi kalkar hiç şaşmaz hiç bi yere gitmem akşam uykusunda mutlaka evde oluruz bugunlukta 1 saat geç uyusun demem
0 oy
(1,529 puan) tarafından
10 dan önce uyanamıyorum bende ya  bazende 11 inşallah buluyo yataktan kalkmam işe giderken 6 da ayaktaydım o zaman uyanıyordum gece  kaçta yatarsam yatim yani ama şimdi kalkamıyorum o saate 7 de çocukları eşimi uğurlayıp sonra yatağa gömülüyorum:))
0 oy
(2,743 puan) tarafından
6.30 7 7.30 filan erken kalkmaya bayılıyorummm.. hayat felsefesi edindim kendime 11 12 de yatarım en geç....

Erken kalkmak <3
(2,743 puan) tarafından
Geç kalkınca günün bereketi kaçıyor buna çok inanıryorum. Mesela geç kalk geç yat yine de evin işi bitmiyor insan ekstra yoruluyor. Ama erken kalkınca işler tıkır tıkır bitiyor ve gün daha bereketli geçiyor insan yoruluyor hemde o kadar vücut çünkü erkeni sever
tarafından
Aynen öyle öğlene kadar işi bitirip sonra keyfime bakıyorum ama geç kalkınca sanki iş hiç bitmiyor yorgun oluyorum
(2,743 puan) tarafından
+++++ kesinlikle
tarafından
Öğlen yemeğini yiyemiyecegim yazmam gerekiyormu
(2,743 puan) tarafından
Ben haber veriyordum. O da bana alternatif sunuyordu.
0 oy
(163,285 puan) tarafından
bebegin yokmu     
(1,635 puan) tarafından
Var oda benimle yatıp benimle kalkiyor
0 oy
(6,567 puan) tarafından
Ne güzel ya keşke bizde öyle olsak ;)))
0 oy
(8,847 puan) tarafından

Akşamdan işini yapiyormussun zaten geçte yatıyorsun napacan erken kalkıp boşver uyu :D bende 9 10 gibi eşim ise gider o vesileyle kalkıyorum 

0 oy
tarafından
Valla onceden bende öyleydim sanki gunum kalmamis gibi olyodum kendimi uyusuk hissediyordm tabi ben 12 ye kdr uyuyodum en son duzelttim cok sukur su an en gec 8de uyanyom
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Sorunsal diye birsey yokmus biri post acmis bak sorunu yaz :)))
tarafından
Hahahahahaha
0 oy
tarafından

Seninki yine normal eltim 12 1 de uyanır 2 3 te kahvaltı eder en geç 1 de uyur :)) hayır onda da iki çocuk var ama analarına çekmişler 

Bende işte malesef 7 de kalkiyorum büyük oğlan 3 gün yemek yememiş gibi eli ayagi titriyor 10 dk kahvaltı yapıyoruz 

Gece 1 2 yi buluyor uyumam birde küçük yetmezmiş gibi büyükte gece ya suya ya yemeğe kalkıyor 

Yani hesaplasan 5 6 saat kesintili kesintili uyumuş olurum :ermm:

0 oy
(13,437 puan) tarafından
En gec 8de ayaktayiz hergun. Ee kziinda seninlemi uyuyo 12 1de
(1,635 puan) tarafından
Akşam 11 buçuk gibi yatiyor canim
(13,437 puan) tarafından
Bence sen kizini bi sabah esin ise giderken kaldir. Kalkin beraber sonraki sabahlar bak o seni nasil kaldiriyor :)
(1,635 puan) tarafından
Kız kaldiriyorum kalkmıyor
(13,437 puan) tarafından
Zorla kaldircaksin canim. Ne kadarlikki yataktan kaldir salona gotur. Uyku duzeni sabah uykusuyla basliyor
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Ben de on cce 11e kadar uyurdum hamilelikt3n bu yana hem ben hem kızım 8 dedin mi ayaktayiz 12de yatıyoruz geceleri ama uykularımız cok kesintili. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 354 göst.
11 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Arzuylcn41 (75 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 63 göst.
0 oy
2 cevap 114 göst.
+1 oy
6 cevap 190 göst.

Kategoriler

1,465,867 soru