0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (86 puan) tarafından
Kızlar geçen pazar direksiyon sınavında kaldım tahmini tekrar ne zaman girerim sınava ücreti nereye ne zaman yatirmamiz lazım kurs hala bilgi vermedi ödeme tekrar sınav hakkında 

6 Cevaplar

0 oy
(382 puan) tarafından
Kursun daha iyi bilgi verir canm en dogrusunu
-Reklam-
0 oy
tarafından
kursu arayıp sor en net bilgiyi orası verır
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Tekrardan direksiyon dersleri başladığında alırlar seni de tahminim tabii kursu arayıp yada gidip sorman lazım kuzu
(86 puan) tarafından
Tamam canım sağol:)
0 oy
tarafından
2-3 hafta sonra tekrar oluyor. Kurs arar iki saat lik direksiyon dersine çağırır sınav zamanı parayı verip giriş belgesini alırsın canım 
(86 puan) tarafından
Sağol canım cevabın için:) Inşallah ikincide geçerim
tarafından
İnşallah canım. Ben 3. De geçmiştim ama hocam değişmişti valla mükemmel olmuştu. Hocan iyi değilse değiş ☺️
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Benim de iş yerinden bir arkadasım kaldı. İki hafta sonra tekrar girdi sınava hemen. İkincide geçti. Ama güncel fiyatlar nasıl bilmiyorum 
(86 puan) tarafından
Inşallah iki hafta sonra tekrar girerim ya çok arayı uzatmak istemiyorum
(9,076 puan) tarafından
Bence de uzatmamak en güzeli. Neyde kaldıysan onu tekrar tekrar yap canım. Birisi çalıştırsın seni.
0 oy
(11,060 puan) tarafından
520 TL kursa vereceksin 2 hafta veya 3 hafta arayla oluyo sınavlar. Bende 2 kez kaldım :D neden kaldın kız sen
(86 puan) tarafından
Inşallah çok uzun sürmez canım
Ben yokuşta kaldım iki defa stop ettirdim arabayı halbuki derslerde çok güzel sürüş yapıyordum sınavın bitti in arabadan deyince beynim durdu sanki çok çalışmıştım çok istiyodum ama nasip olmadı hocam bile çok şaşırdı hiç beklemiyordu kalmamı
(11,060 puan) tarafından
Bende aynı şekilde kaldım ilk sınavdan. Derslerde asla stop ettirmedim sınavda stop etti. Stresten anlamıyoruz kavrama noktasını.2. sınavım da kaza yaptım :D ikimiz de sınav araciydik arkadan vurdu bana. 3 te sıfır hatayla geçtim çok şükür. sen rahat ol kasma kendini olur

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 223 göst.
8 Mart 2025 Diğer kategorisinde BoncukGozlum (19,839 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 373 göst.
11 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,792 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 659 göst.
16 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 220 göst.