0 oy
329 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (82 puan) tarafından
tarafından kapalı
Emziriyorum bebeğim 9bucuk aylık midye Yemem de sakınca var mıdır sizler yediniz mi
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

0 oy
(2,365 puan) tarafından
Ben sevmem ama sakınca olmaz bence ya ne olcak
-Reklam-
0 oy
(3,405 puan) tarafından

Daha güzel şeyler yiyebilirsin, mesela şırdan:D

(82 puan) tarafından
Ay yok, sevenlere afiyet olsun :)
(3,405 puan) tarafından
Amin :D
0 oy
(13,439 puan) tarafından
Evet var canim. 3 senedir hamilelikle birlikte agzima surmedim valla
(82 puan) tarafından
Bende hamilelikten bu yana yemedim şimdi TV izlerken canım çekti :)) normalde aramam pek
(13,439 puan) tarafından
Valla normaldede cok temiz degil canim heleki hamilelik ve emzirme doneminde. Ben cok asiri severim. Evlenmeden hele calisiyordum eve giderken kopru altinda satarlsrdi durup arkadaslarla yaris yapardik. Ama zararlarini okuyunca riske atmak istemedim. Oglum 26aylik 9ayda hamilelik. 35 ay olmus kokorecte dahil yemedim :)) simdide 2.ye hamileyim
(82 puan) tarafından
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin diye insallah
0 oy
(1,635 puan) tarafından

Bilemedim ki:angel:

0 oy
(578 puan) tarafından
Midyenin nasıl yapıldığına dair bir haber görmüştüm, çok çok pis koşullarda yapılıyor. Haberin olsun.
(82 puan) tarafından
Evet biliyorum bildiğin insandan alıcaksın yiceksen de. Temiz olması açısından. Normalinde yemem de TV izlerken bı anda canım çekti :))
(578 puan) tarafından
Ben de çok severdim ama covid-19 başladığından beri hiç yemedm. İyice temizlik manyağı etti beni bu süreç
(82 puan) tarafından
Valla temizlik konusunda bende aynıyım hala hergun bir yer sil süpür :)
0 oy
(6,289 puan) tarafından
Hiç yemedim helal olmadığı için 

Bilmiyorum o yüzden zararlı mi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 162 göst.
12 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Berento (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 270 göst.
3 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 737 göst.
24 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Esra_esra (2,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 715 göst.
2 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Sinemcik (1,475 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,421 soru

24,098,683 cevap

332,243 kullanıcı

...