0 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde (111 puan) tarafından
tarafından kapalı
Ah kızlar aksam aksam içim sıkıldı sizlere bir yazayım dedim. Borçlar bitmiyor bir türlü .  Araba kredisi öderken eşim bı kredi daha çekmiş oldumu iki kredi birde küçük kredi var onu saymıyorum bile. Borsada çok para kazanırım sanmış hepsini kaybetmiş . Boş yere borç ödüyoruz beşer şaşar dedim kapattım konuyu ( tabi kiyamet kopardiktan sonra ) . Karnımdaki bebe 25 haftalık oldu yavrum tekmeler atıyor bir yandan mutluyum bir yandan mutsuz . Bide sinirlerim iyice bozuldu eşim beni aldatiyor gibi geliyor ama cepte 5 kuruş parası yok ve yakaladigim bir durum yok.  Maksat dertleşmek be canlarım . Burdan başka konuşacak yerim yok . Sizde durumlar nasıl 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

8 Cevaplar

0 oy
(2,366 puan) tarafından
Nasıl aldatt8ginda şüphe duydunkj canj.
(111 puan) tarafından
Ya aslında somut bir delil falan yok canım . Sadece feyyaz diye biri vardı rehberinde . Telegrami bende açık olduğu için bı baktım bu feyyaz kadın resmi var. Daha sonra bunu söyledim kendisine . İş yerinden eski bir arkadaşı olduğunu numaranın şimdi başkasının elinde olabileceğini söyledi . Sonra gece telefonunu karıştırdım o kişiye mesaj atmış lan sabahtan beri arıyorum profildeki kadın kim . Numaran baskasinami geçti gibi gibi konuşmuş yani bir erkejle yazistigi belli . Onun dışında birşey görmedim
(2,366 puan) tarafından
Bundan şüphe edecek durum yok canim Rabbım göstermesin öyle bisey . Borc konusunda inşallah tez zamanda  kapatir
-Reklam-
0 oy
(578 puan) tarafından
Hamileyken hormonal durumlardan bu gibi şüphelerin olabilir. Bence sakin ol. O da kendi halindedir.
(111 puan) tarafından
Bende ona yordum canım . Çünkü bu duygular bir kayboluyor bir geri geliyor aklıma dengesiz yani
0 oy
(393 puan) tarafından
Kocanin eline para birakirsan boyle oluyor. Erkek ne anlar para cevirmekten ver karina o halleder ya. 
(111 puan) tarafından
Ooo beyefendiye sorsan ben birşeyden anlamam o anlar sadece .
0 oy
tarafından
Babam 200-300 bin batırdı annem 40 ında gitti ise girdi 1 sene çok zorluk çektiler abim babam annem kardeşim 4 maaş abimin maaşı 2 maaş kadar babamın keza öyle ama annem hiç sorun yapmadı olur öyle şeyler dedi hep destekledi şimdi öyle bir rahatladilarki ayda çok düşük miktar ödüyorlar abimin parası bir hesabta kardeşiimin parası bir hesabta birikiyor annemde kendi maaşıyla evinduzenliyor her zorluk arkasında bir ferahlık vardır.burda destek senden gerek
(111 puan) tarafından
Çok sevindim canım ailen adına . İnşallah dahada feraha çıkarsınız . İnan çok başvuruda bulundum gebe olduğum için kimse ise almak istemiyor . Sürekli doktor için izin isteyecegimi düşünüyor bide ağır hareket edecegimi düşünüyorlar galiba
tarafından
İse girmesende eşini bunaltma gulum
(111 puan) tarafından
Yok yok kuzum . Baya büyük olaylardan geçtik onun ailesi falan duydu . Ben evi terkettim ( borç meselesi yüzünden değil . Baska bir sebep yüzünden ) aleme rezil olduk bayaa. Ama çarem kalmamıştı adam barut gibiydi ağzımı açsam içinde bir mana arıyordu resmen . Yemin ediyorum çok seviyorum . Böyle biran ayrı kalsam ölecek gibi oluyorum . Ama hormonlarmi nedir bilmiyorum bazen saldırmak geliyor içimden :(
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Valla bizimki de borç altına girdi cimrileşti 100 bin tl borcumuz var aydan aya ödüyoruz ben evden katalogda parfum vs satıyorum onun parasıyla kızımı spaya götüreyim dedim adam kabul etmiyor. Yahu sen para vermiceksin ben vericem diyorum ne gerek var diyor bende çocuğum sosyalleşsin gelişimi güzel olsun vede anı kalsın diye götürmek istiyorum dedim çay içmeden yatti
(111 puan) tarafından
Zıkkım icsinler diycem olmuycak .
Benim bebemin beşiğini kardeşim aldı çoğu masrafını ailem karşılayacak . Şuan dogursam param yok. Dün maaş yattı bugün eksi 5000 düşün yani bacim
(1,635 puan) tarafından
Ayy Allah sabır versin inşaallah canim
0 oy
(3,403 puan) tarafından

Küçük kredi önemli. Yavru mu:D

Şaka maka Allah yardımcınız olsun. Rabbim elinizi genişletsin. Yuvanıza huzur mutluluk bereket versin 

(111 puan) tarafından
Bebek o ablası :))))
Amin canimm Allah razı olsun ♥️♥️
(3,403 puan) tarafından
Ehe:))
Ecmain
0 oy
tarafından

Allah yardımcın olsun kardeşim Allah kalbine ferahlık versin rahat Bi hamilelik geçirmek varken yaşadığımız olaylar aynı :'(

(111 puan) tarafından
Allah razı olsun bacım. Seninde zorunu kolaylastirsin inşallah rabbim. Çok yıprandım çok herkes duydu rezil oldum diyorum . Aslında ben bir tek lanet abisine söyledim ama duyurmadigi adam kalmadı yani
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Yaw yeterince derdin var adam seni evet aldatıyor bence ama kadınla değil. Kredi üstüne kredi çekerek borsa oynayarak
(111 puan) tarafından
Ya aslında mesele o değil biliyormusun . Nasıl anlatayım ki böyle içim boşaldı sanki anltamiyorum işte . Herksten herşeyden şüphe etmeye başladım sanki. Çok yakın bir arkadaşım vardı kız arkadaşım bir iki defa ona derdimi anlattım . Kaldırdı bana dediki senin koçanı gördükçe evlilikten soğuyorum ( bu arada kendi kocası bizzat kendi yataklarında başka kadınla basılmış biri ) yani kime dert anlatsam bı sekilde laf vuruyor bana . Bende kafamda kurmaya basliyorum işte sonra
(3,265 puan) tarafından
Arkadaşın arkadaş değilmiş. Deseydin senin evlilikten soguman için çokça sebebin varken kocami mi buldun sebep diye. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Kurma kafanda başka meşgul olabilecek şeyler bul kendine. Boş durdukça vesvese veriyor şeytan.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 190 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Melektrn (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 167 göst.
16 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Saliha22 (705 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 341 göst.
12 Mart 2023 Diğer kategorisinde Blaablaa (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 199 göst.
22 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,635 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,497 soru

24,017,445 cevap

328,081 kullanıcı

...