0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Aranızda tandem emzirme yapan var mı nasıl uyguladiniz 

6 Cevaplar

0 oy
(6,396 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Hergun yeni biseyler duymam
tarafından
Aahhaha :D bende yeni öğrendim emzirirken hamile kalınca araştırdım
(6,396 puan) tarafından
Neysr ogrenmenin yasi yok☺
-Reklam-
0 oy
(6,288 puan) tarafından
O ne nasıl bisey 
tarafından
Emzirirken hamile kalanların doğumdan sonra da iki bebeği aynı anda emzirmeye devam etmesine deniyor:)
0 oy
tarafından
Teoride mumkun ama gerceginde vucudu cok hirpalamaz mi? 1 bebegi emzirme bile vucudu cok hirpalarken 2 bebegi ayni anda emzirmek annenin butun depolarini bosaltir anneyi cok hirpalar gibi geliyor.
tarafından
Bende öyle düşünüyorum kızım fazla emmio gündüz maksimum 4 kez gece De aynı şekilde acaba yapabilir miyim dedim tereddutteym bı yandan kardeşini görürse emmeyi arttirr belki dedim ya da daha çok ister
tarafından
Kardesi dogdugunda kac aylik olacak kizin?
tarafından
15 bitircek
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Yenidoğan bebeğin saatlerce emmek isteyecek .büyük bebiş kıskanır oda sürekli emmek isterse napacan canım .ikisini emzirmek kulağa hoş geliyor ama çok perişan olursun 
tarafından
İşte bu durum kurcalıyor kafamı olmazsa riske atmayayim iki ay sonra biraktirayim yada doğuma bir nucuk ay kala falan
0 oy
tarafından
Böyle bir emzirme durumum olmadı ama düşüncesi bile güzel geliyor. İki doğum yaptım ikisinde de göğüslerim doğum sonrası dehşet şişmiş ve mastit olmuştum. Ateşim yükseldi ağrıdan sızıdan bayılacak hale gelmiştim. Bebeklerim emiyordu ama güçsüz oldukları için tam boşalma olmuyordu. Acile gidip elektrikli pompa ile sağdırdım. Emen büyük bebeğim olsa o acıları çekmezdim büyüğüm de faydalanmiş olurdu  vallaha :)
tarafından
Çok geçmiş olsun keşke olsaymis:) ne güzel inşallah benimde sütum çok olur:)Benim tereddüt ettiğim en büyük nokta gece iksiinin aynı anda uyanıp ağlaması.s
tarafından
Sizin alıştırma durumunuza bağlı. Yenidoğanı kendimiz de uyandırıyoruz ama sizinki o zaman 15 aylık oluyormuş. 15 aylık bi bebek gece uykusunu kesintisiz yapabilir. Şu an benim küçüğüm 4 aylık olmak üzere 11-12 gibi yatırıyorum 5-6 gibi uyanıyor. Biraz daha büyüdüğünde bu saat daha da artacak. Sizin çocuklar gece niye kalkıyor bende ona anlam veremiyorum :)
tarafından
Yok ya benimki ilk zamanlar kırk beş dk en fazla uyurdu sonra 4 saat oldu simdi ikiye düştü. Sen bence böyle deme her çocuk farklı benim en büyüğüm abartısız 15saat uyurdu deliksiz de 4 5 saat ama diğeri çok yordu:)
tarafından
Gerçi oda doğru ya bozulma dönemleri de oluyor. Yinede bu fikir bence çok güzel. Bol bol yer içersin ikizden farkı biri yemekte yiyebiliyor olacak.
0 oy
tarafından
Süt durumuna bağlı. Bol olursa neden olmasin ama iyi beslenmen gerekir. Cok yorar. 
tarafından
Büyük ihtimalle yapmicam belki yapan vardır motive olurum dedm yokmuş

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 144 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Gltn brn (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 199 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nesliss193. (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 384 göst.
1 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Canansydmr (1,815 puan) tarafından soruldu