0 oy
226 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (95 puan) tarafından
Kızlar 1 ay önce spiral taktim ama yine de her ihtimale karşı eşim de korunuyor öyle yapan var mi hamile kalmak istemiyorum bebeğim 13 aylık 

3 Cevaplar

0 oy
(7,977 puan) tarafından

Spiral taktircam ilk adete geri çekilme ve bir aylık iğne 3 lü kombo yapicaz :D

(7,977 puan) tarafından
Sağlık ocağı yapmıyor uz dedi burda ya
(95 puan) tarafından
Burda da yapmıyoruz dediler
tarafından
Merhaba iyi akşamlar. Bnde bugün 44 gündür dogum yaptım. Kısmetse haftaya bnde spiral taktırmak istiyorum ama nasıl zor mu herhangi bi acı vs oluyor mu ve toplam kaç dk sürüyor acaba
tarafından
Sağlık ocağı test yapar cnm spiral takmaz..ben testi yaptır demek istedim
(7,035 puan) tarafından
Fatma kız hem sipral hem iğne hormonları mahf edersin aman diyim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben 3 kere taktırdım hiç ek yöntem kullanmadım hamile de kalmadım :))
(95 puan) tarafından
Ben taktirmaya giderken bir kadın daha vardı spiralle hamile kalmıştı çıkartmaya gelmişti daha da korktum
tarafından
Hamilelikten önce mi kaymış? Farketmediyse kaydığını hamile kalabilir
(95 puan) tarafından
Bilmiyorum ki onu duyunca şok olmuştum
tarafından
Spiral kaydığında etkisi biter..bunu farketmez braz zor..lk aylar ağrı kanama olması normal olduğu bilindiği için çok şüpheli olmaz ama aşırı oluyorsa normal değildir bünye kabul etmemiştir kaymıştır falan..eğer uzun süredir duruyorsa adet düzenli ise adet dışı kanamalar kayma belirtisidir..ben 2.spiralin kaydığını öyle anladım 15 gün arayla adet oldum gidip değiştirdik
(95 puan) tarafından
Her ihtimale karşı eşim de korunuyor
(95 puan) tarafından
Korunmak kadar iğrenç bir şey yok
tarafından
Merhaba iyi akşamlar. Bnde bugün 44 gündür dogum yaptım. Kısmetse haftaya bnde spiral taktırmak istiyorum ama nasıl zor mu herhangi bi acı vs oluyor mu ve toplam kaç dk sürüyor acaba
(7,035 puan) tarafından
Sırf sipralim kaymismi diye ayda bir fırsat buldukça doktora gidiyirum ahhahahahha
(7,035 puan) tarafından
Aysenurcum korkma saniyelik bir sızı o kadar yeni doğum yapmışım takması daha kolay olur sadece iğne olunca ufak bir sızı olur ya öyle 5 dklik bişi
(95 puan) tarafından
Hayır çok basit ben çok korktum ama hiç hissetmedim bile
(95 puan) tarafından
Bende haftaya gideceğim korkuyorum ya kayar falan diye
(7,035 puan) tarafından
Vala kuzu dikkat edince hiçte kaymiyor yengemin annesi 10 yıl korunmuş ablası ile arasında  10 yaş var ve bundan 25 sene önce
(95 puan) tarafından
Spiralle mi geri çekilme ile mi
(7,035 puan) tarafından
Sipral ile canım
tarafından
Korkulacak bir şey değil kızlar.evet ağrısı oluyor ama aşırı değil anlık şeyler..toplam 5 dkyı geçmez tskılması toparlanman falan..tskıldıktan sonra 1 hafta ilişki yasak 1 ay sonra kontrol oluyor..6 ayda br kontrol gitsen yeterli
tarafından
Sihirlimom cevabın için çok teşekkür ederim canım çok sağolasın. Evet yeni dogum yaptım ama çok çok zor ve sıkıntılı bi dogumdu benim ki o yüzden o çatal a çıkmaya pek cesaret edemiyorum:) takma esnasında sadece aleti sokuyorlar değil mi  çatı muayenesindeki gibi el sokmuyorlardr inşallah.
tarafından
El sokma yok cnm aletle takılıyor dakika sürmez
tarafından
Tamamdır çok teşekkür ediyorum çok sağ olun. Gerçekten rahatllatınız. Stresten psikolojim bozulmuştu neredeyse
tarafından
Rahat ol cnm ama aşırı gün uzamaları olursa kanamalar yoğun olursa kontrole git muhakkak
tarafından
Dediğiniz iyi oldu walla çok sağ olun giderim mutlaka.  Sorun olmasın
(7,035 puan) tarafından
Yok kuzum ne eli diyorum ya iğne vurunur gibi ince bir sızı saniyelik sadece adet donemlerinde dikkat et ağır kaldırma yeter ben 40 im çıkmadan 2 hafta önce taktırdım ve şuan oğlum 8 aylık oldu hala bir problem yaşamadım şükür
tarafından
Ay hadi darısı başıma inşallah. Sizin hormonlu mu bakır mı acaba hangisi daha iyi. Devlette mi taktırdınz
(7,035 puan) tarafından
Ben ana sağlık merkezinde taktırdım canım bakır
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Eşin de korunuyosa olmaz inşallah canım. Tabi hiçbir korunma yöntemi yüzde yüz garanti vermiyo 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 342 göst.
4 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,372 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 1,154 göst.
27 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 316 göst.
27 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Gurmeanne (766 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 206 göst.
8 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (977 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,681 soru

24,102,012 cevap

332,466 kullanıcı

...