0 oy
202 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (129 puan) tarafından
Evet hanımlar bir ara post açmıştım sürekli yorgunluk vs yaşıyorum doktor iltihaplı romatizmadan suphelenmisti diye romatoloji bölümünde muayenem tamamlandı testler yapıldı ve pozitif çıktı suan iltihaplı olup olmadığı araştırılıyor ama o bölüm harici 3 bölüme daha gittim hepsi kanda ki enfeksiyonun tek sebebini iltihaplı romatizmaya bağlıyor beni nasıl bi süreç bekliyor hiç bilmiyorum bu yorgunluk ne zaman nasıl geçecek yaşayanlar var mı ne yapmam gerekiyor bilgilendirir misiniz acaba 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktorun birşey söylemedi mi? Çok geçmiş olsun 
(129 puan) tarafından
Doktorum hicbiseye net cevap vermiyor romatizma yok diye çıkıştı ama test sonucu pozitif gelince şaşırdı şimdide iltihaplı mi değil mi diye incelemeye başladı bilmiyorum bu bölümde bulunduğum şehirde 3 doktor var sadece
-Reklam-
0 oy
(2,179 puan) tarafından
Teyzem de var eli suya girmiycek eldiven kulalnacaksin mutfakta başka seçeneğin yok çünkü teyzemnki ileri derece birde sürekli dinlenme gerektiriyor başında beş erkek var mecbur eli sudan hamurdan çıkmaz ama sürekli eldiven su ile temas edince deli gibi olur ogun
(129 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumunuz için dikkat edeceğim ınsallah :))
(2,179 puan) tarafından
Bol dikkat et canım olmadı başka doktora görün
(129 puan) tarafından
15 gun sonra iltihaplı olup olmadığı netleşecek sonuçları alayim dediğiniz gibi olmazsa başka doktora gideceğim ne yapmam gerektiğini kesin açıklayabilecek suan ki gittiğim doktor ya kesin teşhis olmadığı için bisey onermedi ama diğer bölümde ki doktorlar sizin dediğiniz gibi yorulma dinlen kendini sıcak tut vs dediler ama o bölümün doktoru hicbisey demedi o yüzden buraya sormak istedim yaşayan varsa diye çünkü gerçekten kolumu dahi kaldıracak halim kalmıyor bi oda supursem her yerim ağrıyor saatlerce yatmak istiyorum
(2,179 puan) tarafından
Aynen cnm o yüzden dikkat edeceksin suya dokunma olabildiğince dikkat et
(129 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 728 göst.
+1 oy
4 cevap 203 göst.
11 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 197 göst.