Doktora gitmeye çok korkuyorum birşey der diye burnunu tertemiz yaptım ama yine o minik burundan hırıltılar geliyorr :/
Soğuk almışsa normaldir canım. O 2 haftaya kadar hırıltılı nefes alır. Ciğerlerinde hâlâ balgam var çünkü. Ben oğlumdan biliyorum. Az evvel başka bir soruya da aynı şeyi yazdım. Siz kendiniz hastalanmış gibi karışık bitki çayı yapıp için ki sütünüze geçsin. Bu arada sütünüz de artıyor o bitki çaylarıyla. Ben oğlum hastayken ne koymadım ki bitki çayının içine:)) tarifimi de yazayım hatta;kuru olarak rezene,ıhlamur, zencefil ,karanfil,tarçın,çörek otu,kekik,nane. Meyvelerden de kabuğuyla bilikte bir iki ufak dilim elma, ayva,limon,portakal. Bunu gün boyunca her gün yapıp içtim. Aşırıya kaçmamak gerek bu arada. Sabah 1 akşam 1 bardak içmek yeterli. Akşam Içtikten sonra sabahında sütüm 2 katı artıyordu bu arada.
Boğazları balgam mi dolu?
Yeni mi duş aldırdın
Genizden akiyodur belki
Benim oglusumda 10 gunluk bende de ayni dert var ya hızlı hızlı nefes alıyo hırıltı yapıyo
gecmis olsun ins cddi bsey degldir panik yapma bakalm
Benimkide ayni oyle canim bugun gittim doktora bol bol emzir bi kac defa temizle ama dikkat et dedi tahris etmeden ve cok sert cekmeden temizlycekmissn, insan uzulyo tabi o sese :( emerken zorlaniyo fln icim parcalaniyo cok gecmis olsun
1,486,270 soru
24,298,798 cevap
343,932 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın