0 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde (92 puan) tarafından
Selamin aleyküm arkadaşlar oğlum var 2 gün ateslendi 39 derece ateşle hastaneye götürdüm serum iğne yedi oğlum hasta olmadan önce kaynanam sizde gelip 3 gün kalcam dedi neyse geldi oğlum serum iğneden cani acidigi için benim kucağımdan hiç inmedi bende 7 haftalık gebeyim neyse kaynanam oğluma dedi ki gel oyun oynayalım oğlum kaynanama vurdu istemedi.kaynanamda.oglumun durmasigini görünce ben eve gidecem die tutturdu görümcem.aradi o sira işte görüntülu konuşurken şey diyor bana sana hiç acimazdim.ama.smdi sana çok acıdım dedi  bel ameliyat oldu 2 ay önce her yere gidiyor gezme diyince bel ağrısı yok bana gelince belim tuttu diyor giderken oğluma diyor iyi ol öyle göruselim yoksa gorusmeyelim.2 günde arardım.artik.sizi.1 haftada ararım Allah yardımcın olsun deyip.hemen evine gitti bende.esime.dedim.senin.annen iyi gün dostuymus 

5 Cevaplar

+1 oy
(891 puan) tarafından
Evet canım birde karışmayı biliyorlar ama maddi yada manevi yardım isteyince yoklar.
(92 puan) tarafından
Aynen öyle canım.malesef
-Reklam-
0 oy
(2,563 puan) tarafından
Esin ne dedi peki
(92 puan) tarafından
Annem.köy.agiziyla.konusuyor dedi canım. bide dedi şey bizden bize fayda.var
(1,101 puan) tarafından
Doğru demiş kuzum . Ne bekliyosun ki. Beklenti üzüntü getirir. Bizim ailelerimiz her kötü günümüzde yanımızdadir ama ona rağmen eşim hep bizim birbirmizden başka kimsemiz yok der. Çok da doğru. Ne kadar yanmzda olsalarda olmasalar da eşlerin bir olması mesele. Boşver sende ona göre davran. El kadar çocuğa Trip atmış sadece. O da onun karakteri.
0 oy
(18,655 puan) tarafından
İş olunca kaçar tabi hep böyle oluyor 
0 oy
tarafından
Kötü gün dostu kaynana var mı 
0 oy
(368 puan) tarafından
Valla benimkide isi olunca kosa kosa geliyo isi bitince bi ara ugramiyo sonra cani sıkılıyo geliyo benim isim oldu mu yine kayboluyo :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,889 soru

24,175,410 cevap

336,086 kullanıcı

...