0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde (542 puan) tarafından
8aylik kızlar koca adam gibi hırıltı balgam sağlık ocağı bişi yapar mı çocuk doktoruna mi gitmem gerekir 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Burnunu fizyolojikle aç benim oğlum öyleydi dün doktora götürdüm fizyolojikle aç dedi ben sprey kullanıyordum bu gece rahat yatti
(542 puan) tarafından
Evde var verdiler canım bı foto atcam post olarak bakar mısın iyi mi bu acaba
tarafından
At bakayım kuzu
(542 puan) tarafından
Canım yaptım ikisine de ters çevirip bekledim sonra sildim aşırı kızdı huysuz şuan ama inşallah geçer
-Reklam-
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Nebülizatör süz geçmiyor. Günlerce çekti bizimki sonra nebülizatör ile ilaç verdi doktor balgam kustu resmen 
(542 puan) tarafından
Şu küçük hava makinası değil mi gidip alma şansım varmı acaba randevu yok bugüne de
(2,743 puan) tarafından
Biz eczaneden aldık. Osman gönülal on videosunu izler misin. Çocuklarda balgam ve nebülizatör hiç zararı yok
(542 puan) tarafından
Tamam canım bakıyorum şimdi çok sağol
(542 puan) tarafından
İzledim canım Allah razı olsun yarına randevu aldım doktora bunu da bahsetcem
(2,743 puan) tarafından
Geçmiş olsun
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Benimki de 2 gündür öyle canım hasta dün hastaneye götürdük 3 tane özel hastane dahil gittik full dolu hastaneler hatta oğlumu hastaneye sokmadim öyle hasta ki çocuklar burda daha çok hasta olur diye eve geldik bende öğlen polikliniğe goturcem ilerlemeden birşey veririr belki 
(542 puan) tarafından
Vallahi bende yarına buldum sağlık ocağına gittik o zaman hırıltı yoktu Burun tıkanıklığı az ateş vardı şimdi o bitti bu çıktı artık hastane randevusu alayım dedim Cidden dolu her yer kendi doktoruna bı gün bile yer yok inşallah senin de yavrun düzelir benimde çocuklar hasta olmasın:(((

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 67 göst.
3 Nisan 2025 Diğer kategorisinde anne (35 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 81 göst.
24 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,898 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 209 göst.
3 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde AleynanurSidra09 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 126 göst.
5 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (586 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,562 soru

24,073,937 cevap

330,822 kullanıcı

...