0 oy
267 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (4 puan) tarafından
Arkadaşlar siteye yeni giriş yaptım hepinize merhablar ilk öncelikle kısacası içimi dökmek istiyorum eşim uyusturucu kullaniyo diye bosanmmak isyiturum beni odun ve demirle dövdü 3 tane çocuğum var annemin evine geldim ikiahmetgahimi buraya aldım çocuğum 4 aylık olan şuanda çok hasta bir haftadır doktor doktor geziyoruz sizden kullanmadginiz çocuk eşyası elbisesi yani utanatak yardım istiyrum 

8 Cevaplar

0 oy
(3,094 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım
(4 puan) tarafından
Saol tşk edrm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aĺlah yardımcın olsun burdan isteyene kadar çevreye baksan olmaz mi 

Burdaki insanlar da enayi değil kaç kisi dolandırildi 

Birde dan diye yardım isteyince hiç samimi olmuyor malesef üzgünüm 
(4 puan) tarafından
Evet abla doğrudur ama yemin ederim hiç çevrem yok kanitlarimda zaten
tarafından
Ay abla deme benden büyüksündür 3 çocugun  varmış Allah yardımcın olsun valla ne diyim
(4 puan) tarafından
Yok 23 yasindayim ben :) 15 yaşında evlendim şimdide oratda kaldım ne yocagimi bilmiyorum iste
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah 
(4 puan) tarafından
Tşk edrm saolun
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun ama bu adama nıye 3 cocuk?
(4 puan) tarafından
Aslında iyi birisydi 1 senedir arkadaşlarına uydu abuk sbauk şeyler içmeye başladı sonra durum bu işte abla darp raporu fln çıktı burasıda üvey annemin evi ne yapcagimi vikmiyorum bende
0 oy
tarafından
Bak canım bulunduğun yerde belediyeye gitsen durumunu anlatsan emin ol yardım ederler sana burası artık inanmiyo böyle seylere
(4 puan) tarafından
Gitcwm abla oratada benim 4 aylık bebeğim uşak zehirlenmesi geçirdi kaç gün parkta yattık biz çocuk usutmus elbiselerinizi istedik vermediler ve şuanda gerctn zor durumdayiz Allah belasını versin böyle abuk sabuk insanalrin onlar yuUnden bizim givilere olan oluyo ama ben. Kanitlarim ztn
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Nerde oturuyorsun sen 
(4 puan) tarafından
Ankara'da abla
0 oy
(28,451 puan) tarafından
:( nerdesin kardeşim çocuk kızmj erkekmi ben yardımcı olmak isterim yakındaysan
(28,451 puan) tarafından
Bebeğin ne bende erkek kıyafetleri var bi torba keşke gönderebilsem
(4 puan) tarafından
Kızım 4 aylık 6 ve 4 yaşında oğlum vr
(28,451 puan) tarafından
Keşke erkek olsaydı ya
(4 puan) tarafından
Yok kız valla ama erkek kız farketmez abla ayaklarına giydircek çorap bulamıyoruz hiycekker mecbur
(28,451 puan) tarafından
Haklısın nasıl yapalım yollayım ya bakıyımda ayarlayım ben
0 oy
tarafından
Ben olsam İnternete girebilecek bir cihazım varsa ikinci el sitelerinden paltomu satar hatta telefonumu satar o anı geçiştirecek çareler arardım bu kadar zor durumda olsam. Buradakiler inanmaz artık hele ki yeni hesap açıp ilk postun buysa asla inanmazlar. Ama rabbim yar ve yardımcın olsun.
(4 puan) tarafından
Evet kanitlarim ama bu arda telefonum vwrdi sattım ztn bu bnm değil bir yerden baglnip yazıyorum çare arıyorum çocuklarımı kimseye muhtaç etmemek için bu lafları duyuyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 585 göst.
30 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,283 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 400 göst.
0 oy
13 cevap 1,174 göst.
12 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ipek41 (7,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 240 göst.
22 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mervebykdg (393 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,406 soru

24,182,948 cevap

336,430 kullanıcı

...