0 oy
541 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar gitmeyi düşünüyorum lazere ama peşin mı alıyorlar taksit oluyor mu peşinse eğer hiç gitmekle uğraşmayayım diyorum 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gecen habere çıktı. Kocisinin ayagini open karı mi o ?
tarafından
İşte canım taksitle olur inşallah direk veremiyorum ben o parayı biz varlık içinde yokluk çekiyoruz kocam her ay altın aldığı için elde hiç bir şey kalmıyor
(1,124 puan) tarafından
Ayy bizim arkadaşların eşide öyleydi geçenlerde kadın avukata falan gitti bosanacam diye baya sorunlar yaşadılar biz girdik araya böyle olmaz dedik eşine neyse bı kaç gün sonra bileklik almış eşine yemeğe falan götürdü düzelmiş şimdi araları.. birikim yapmak güzel ama hayatından kısmak güzel değil
tarafından
Ya bizimki bir şey demez eksik varsa ne ihtiyacın varsa söyle alayım der kredi kartından alır bazen hiç öyle kısmaz bizden çünkü biz altın almasak o parayı yiyecez boşa harcayacaz maaş yatıyor bize 3 bin TL kalıyor bende ozaman diyemiyorum gideyim diye adam bir şey demiyor ben yapamıyorum bir de o sanıyor ki direk verecek hepsini taksitle olursa çok iyi olur bizim için cimrilik hiç iyi birşey değil pintilik oluyor o hiç sevmem ama harcamaya da boşa harcamasin tabi
(1,124 puan) tarafından
Anladım canım kredi kartına taksit yapıyor başka türlü bilmiyorum arayıp öğrenebilirsin boşuna gitmemis olursun hem
tarafından
Taksitli de çok iyi olur vala bakalım bugün veya yarın gidecem inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Bercese raspinge falan gidiyorum gidenlere sordum memnundu ama yakında başka güzellik merkezi varsa orayada gidebilirsin canım randevu çok sıkıntı orda 
tarafından
Canım benim sorduğum başka hani peşin mı taksit mi arkadaşım diyor peşin alıyorlar başka yer 2 bin alıyor bu kadının 1500

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 398 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (404 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 202 göst.
6 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 277 göst.
31 Mayıs 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Mklc00 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 1,099 göst.
13 Nisan 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde nesibe4450 (117 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,651 soru

24,186,736 cevap

336,685 kullanıcı

...