0 oy
645 göst.
Diğer kategorisinde (3,410 puan) tarafından
Kızlar sizde dinleyip geldm soğuk bir hoşgeldinz dendi neyse yemekleri koydu masada sandalye kaşık tabak kalmadı bana herkezden önce oturdu insan önce bir masayı misafire bırakır yerleşir Bi kontrol eder herkezn yemeği kaşığı tam mı diye böyle bişi asla yapmadı çocuğum oturmuş sandalyeye insan en azındna çocupa Bi sandalye Bi ufak tabak ayarlardı, Bn kendi sandalyemi kendim alıp getirdim mutfaktan bunun için bile kalkmadı. Salatalar flan hepsi uzaktı masadan yetişmek için uzanmak zornda kaldık gerçekten gördüğü adap misafir perverlik bumudur yani şaştım kaldım. 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Istee degiseceklerini dusunup adam yerine koyuyoruzz ama ayni b.klar..
-Reklam-
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Gitmeseydin canim ben o zamanda yazdim ben gitmezdim diye yani konuşmadığın insanın evinde ne işin var
(3,410 puan) tarafından
Cnm Bn konuşuyordm aramızda kavga faln olmadı 1 2 slm mı almadı bnde öyle kesmiştim konuşmayı
0 oy
(2,770 puan) tarafından
Senin yüzüne bakmiyan birinin evine niye gittin. 
0 oy
tarafından
Bazilari böyledir gercekten
0 oy
(2,764 puan) tarafından
Bende git diyenlerdendim belki değişir durumlar diye demiştim ama demekki adam yerine konulup gidilmemesi gerekiyormus
(3,410 puan) tarafından
İnanki şok oldum insan Bi masayı kontrol eder ev sahibisin sonuçta dimi herkezin yeri yemeği var mı diye onuda yapmadı
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Ben git demiştim ama hani kavgam yok küslük yok dedin diye. Ayrıca yemeğe olduğunu bilmiyordum ya hemde böyle çatlak olduğunu da bilmiyordum. Çok gereksiz. Daha da gitmezsin boşver 
(3,410 puan) tarafından
Valla ne Bi sohbet etti ne Bi nasılsınız sözde ev sahibi ya sormaz mı insan nasılsınz görüşmüyoruz zatn
(1,370 puan) tarafından
Kız misafir herkesin onuru kadar ha. Birinin nasıl olduğunu misafir agirlamasindan anlarsın o da bu kalitede işte
0 oy
(23,403 puan) tarafından
Küsmüsünüz neden gittin böyle bi zombinin evine oturulmaz böyle pisliklerin sofrasına
(3,410 puan) tarafından
Küs değilz konuşmuyorduk sadece
0 oy
(3,702 puan) tarafından
Aynen böyle akrabanın evine misafir gittim. Ağzıma sıçtı. Değmiyor bacım değmiyor
(3,410 puan) tarafından
Öyle valla
0 oy
(163,336 puan) tarafından
belki seni yakin olarak gorup rahat davranmak istemistir simdi anamizin evindede oluyo oyle catal kasik eksik olur sandalye yetmez hic sorun etmeyiz halbuki sen fazla takmissin hayatim
(3,410 puan) tarafından
Ne kadar olsada cnm misafir olarak çağırmış 1 sene olmuş evlendiği Bu ilk çağrışı diıiyebilirim, bide misafirin bardağı tabağı kontrol edilmez mi
iste seni ailenden gormustur belki kotu dusunme hemen yaa belki sabah hersey yolumda giderken kotu bi tlfon geldi morali bozuldu toparlayamadi belkide seni benimsedi yakini olarak ayip olmaz diye dusundu
(3,410 puan) tarafından
Yapma canm çok iyi niyetlisin twysesi falanda vardı ben oğlanı tuvalete götürdüm döndüm hepsi oturmuş masaya kendide ben kendim mutfağa sandalye almaya gittim insan kontrol etmez mi hani küçük çocuk var yer sofrası serer hiç olmazsa gocunmam
iyi dusunelim iyi olsun yaa
0 oy
tarafından
Her eltime gittigimde yasadigim pismanlik yol yordam bilmiyen sittin senede gecse ögrenmio . Cunku bunlar 7 kusak gormemis evden geliyorlardir
(3,410 puan) tarafından
Aynen öyle canm katılıyorum dediğine
0 oy
tarafından
Terbiyesiz demek ki 
0 oy
(30,106 puan) tarafından

Bile bile lades olmuşsun işte 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 420 göst.
15 Kasım 2022 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,410 puan) tarafından soruldu