0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (7,132 puan) tarafından
kizlar bildiginiz vR mi 

3 Cevaplar

0 oy
(8,155 puan) tarafından
Bakara biliyorum 
(7,132 puan) tarafından
suan onu dinliyorum canim
hani baska varsa dedim insallah rabbim kalbime gore evime huzur verir dua et lutfen
-Reklam-
0 oy
(3,588 puan) tarafından
Bakara Bakara Bakara.

Ve Felak nas.

Eşinize bakarak ya vedud zikri.
(3,588 puan) tarafından
Duaları telefonda aç, yüksek sesle. Kendi işlerinle meşgul ol. Fazlasıyla yetiyor.
Zikr için bazıları abdest şart diyor, bazıları olmasada olur diyor. Eşine baktıkca içinde söyle.
Hatta burda okudum. Kızın biri yazmıştı. Eşim sinirliyken konuşunca içimden Ya vedud dilini ağzını bağla diyorum. Yazmıştı.
Sayı varda. Ben aklıma geldikce söylerim.
Bakara en önemlisi canım.
Allah huzurunuzu mutluluğunuzu daim etsin, Nazarlardan korusun.
Duaları fotorafların önünde açmakda iyimiş.
(7,132 puan) tarafından
allah razi olsun canim hangi fotograflar
(7,132 puan) tarafından
biz bu sefer nazara geldik bence allahim kimin gozu ustumuzteyse gozunu cikarsin
(3,588 puan) tarafından
Beraber fotonuz olsun☘️
(3,588 puan) tarafından
Ha bide sirkeli suyla ev temizlemek.
Bir bardağın yarısı su, yarısı sirke, 1 yemek kaşığı tuz ilave edib karanlık bir yere koy. Negativ enerjiyi kendine çeker
0 oy
(282 puan) tarafından
Temizlik yaparken camları kapı eşiği dahil her yeri sirkeli su ile temizle o esnada TV de yüksek sesle bakara suresi okunsun ben öyle yapıyorum 
(7,132 puan) tarafından
sirkeli su nazar icin mi sirkw fark eder mi
(282 puan) tarafından
Valla farketmez yaa gece korksam falan hemen sabah her yeri sirkeli su ile silerim oğlum falan korksa öyle yaparım yani kesin haftada bir yaparım sirke farketmez ben beyaz sirke almıştım digerli kokuyor diye

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 257 göst.
21 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Cikolata canavari (776 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 179 göst.
20 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birkoalaannesi (510 puan) tarafından soruldu
+5 oy
3 cevap 137 göst.

Kategoriler

1,467,708 soru

24,048,335 cevap

329,523 kullanıcı

...