0 oy
275 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (315 puan) tarafından
3 lü de riskli biraz çıktı perinatoloji ye gönderdi böyle olup sağlıklı doğan varmı acaba çok korkuyorum gerçekten 

5 Cevaplar

0 oy
(18,620 puan) tarafından

Komşuma down sendromlu dendi sonra sağlıklı doğdu takma kafaya bence iki tanıdığım öyle şeyler yaşadı ondan biliyorum 

(315 puan) tarafından
Sağol cevabın için canım biraz riskli dedi ne bileyim perinatoloji ye gönderdi çok üzülüyorum
(18,620 puan) tarafından
Hatta kafası büyük denmişti çocuğa şuan 4 yaş falan ama MasAllah sapasağlam hiçbiseyi yok
Doktorların her dediğinede bakmamak lazım
Hem biraz demiş sadece ihtimal var demiş
Sen gönlünü ferah tut insAllah biseyi yoktur
(315 puan) tarafından
İnşallah Allah razı olsun canım çok sağol
-Reklam-
0 oy
(1,529 puan) tarafından
Benim kızıma zihinsel engelli dediler ama sağlıklı bir bebek olarak doğdu şimdide okula gidiyo gayette normal bir çocuk o zaman doktorlar aldır diye bir ton laf ettiler ben aldırmadım allahtan gelene razıyız bence içini ferah tut 
(315 puan) tarafından
Oy MAŞALLAH Allah bağışlasın benimde arastırma hastanesi ama insallah Bi problem olmaz şimdiden başıma ağrılar girdi ağlamaktan  rabbim  sağlıkla versin inşallah
(1,529 puan) tarafından
Başka bir doktora daha danış istersen içinde kalmasın inşallah sağlıklı bir bebeğin olur Rabbım kimseyi evladıyla sınamasın canım dualarım seninle Rabbım gönlündekini nasip eder inşallah
(315 puan) tarafından
Allah razı olsun çok teşekkür ederim moral verdin canım belki yarın özele giderim bu şüpheyle dayanamıyorum çünkü
(1,529 puan) tarafından
Bende yaşadım aynı süreci tahmin ede biliyorum seni inşallah yanılmadan ibarettir
(315 puan) tarafından
İnşallah canım çok sağol
0 oy
(2,672 puan) tarafından
3lüde bi değer yüksek çıkmıştı hatırlamıyorum ne olduğunü sağlıklı doğdu oğlum herşeyi normal 13aylık şimdi
(315 puan) tarafından
Oy MAŞALLAH canım inşallah benim oğlumda sağlıkla gelsin tek. Dileğim şuan
(2,672 puan) tarafından
İnşallah canım detaylıya girdin mi peki
(315 puan) tarafından
Yok canım girmedim sistemde açtık istediğin zamn gir dedi
(2,672 puan) tarafından
Anladım canım hayırlı haberler inşallah
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Bebeğimin 3 lü taraması yüksek riskli çıktı. Ambiyosentez istedi. Risklerini duyunca kabuk etmedim imza attım ciktim. Ayrıntılı ultrasonda belli olan bi hastalık noral tüp defektinde aciklikti bizdeki risk gözle baktığında belli olan biseydi. Ayrintilida da %99 belli oluyo. Devlet pek detay vermedigi için özele gittim tek tek inceledi omurgasını. Bisey yok dedi. Şimdi 4 yaşında gayet sağlıklı çok şükür. Sen girdin mi ayrintiliya
(315 puan) tarafından
Yok girmedim canım bu hafta gireceğim insallah bu belirsizlik le duramam insallah bişey çıkmaz Allah sağlıkla versin amin sizin bebişi de size bağışlasın cvp için tesekkurler
(1,367 puan) tarafından
Ayrintiliya güzel ilgilenen özelde girmeni tavsiye ederim. Riski de söylediğin zaman özellikle bakiyolar var mı diye  insallah sapasağlam sagliklica kucağına alırsın bebisini  :)  Amin canım hepimizin cocugunu bağışlasın Rabbim
(315 puan) tarafından
Amin amin çok çok sağol canım
0 oy
(2,179 puan) tarafından
Kızıma down dediler daha bir çok şey saydirdilar şimdi beş yaşında maşallah i var gorumceme de aynısını dediler hamileliği zehir ettiler sadece ikimizde detaylı ultrason baktırdım sorun görünmesi ense kalınlığı parlaklık vesaire olmayınca biraz olsun yüzümüz gülmüştü 
(315 puan) tarafından
Çok şükür inşallah bende öyle mutlu haber alırım yarın özele gideceğim
(2,179 puan) tarafından
Kuzum ayrıntılı ultrason gorun inan avrya bir çok kişiden duydum üçlü test te risk deniyor sağlam bebisler inşallah sennde öyledir bol dua edecem haberdar et yarin
(315 puan) tarafından
Allah razı olsun çok teşekkür ederim çok istiyorum rabbim beni böyle sınamasın inşallah haber edeceğim çok sağol canım
(2,179 puan) tarafından
Rica ederim canım inşallah hakkında en hayırlısı olsun

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 463 göst.
4 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Dolunay (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 721 göst.
22 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 115 göst.
6 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Dilaraysun (48 puan) tarafından soruldu