0 oy
290 göst.
Diğer kategorisinde (1,183 puan) tarafından
Yani ne bilim şimdi instafa bir video gördüm kadın makinaya atmış yirumlarda demedijleri kalmamış o temizlik bezini kimse banyoda kullanmiyor mu klozeti duşa kabini sildigim bezi makinaya atıyorum yani ne var bunda. Mutfak bezinide kaynatıyorum beyaz sabunla kadının nerde kullandığını bilmeden linclemekte ne bilim 

9 Cevaplar

+1 oy
(6,435 puan) tarafından
Ne alakası var anlamıyorum elimde herşeyi yıkayacaksam makine neden var makineden temiz mi yıkayabiliriz sanki boş takıntı bence bunlar 
(1,183 puan) tarafından
Yani hadi mutfak bezini anlarım da banyo bezi belki nereden biliyorlar
(6,435 puan) tarafından
Saçmalıyorlar ya benim ne tanıdıklarım var temizlik delisi onlarda öyle yapıyor
-Reklam-
0 oy
(2,300 puan) tarafından
Yok elden yıkıyorum 
(1,183 puan) tarafından
Elde yıkama ile banyo bezinin lekeleri nasıl çıkıyor
(2,300 puan) tarafından
Çamaşır suyunda bekletiyorum tek Leke kalmıyor
0 oy
(775 puan) tarafından
Bende makinaya atıyorum ama klozeti falan genelde evde eski bi bez parçasıyla temixlerim sonra çöpe atarım şu zamana kadar klozeti temizlediğim bezi tekrar kullanmadım evdeki eski bezler bitince naparım bilemiyorum tabi :)
(1,183 puan) tarafından
Sürekli eski bezi nerden kulacaksin ki bende önceden böyle çek kopar sarı bezler oluyordu bilirsin belki ondan alıyordum ama sürekli sarı sarı tiz birakiyoedu güzel silmiyirdu o yüzden bıraktım
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Mutfakta kullandığımı çamaşır suyuna elimde yıkarım zaten elinin altinda oluyor sadece tezgah masa siliyorsun ve  eskiyince atıyorum yerleri sildigimi diğer vilada ve mop  bezleriyle makineye atarım 
(1,183 puan) tarafından
Mutfakta kullandığını kaynatmaya dene inan tertemiz çıkıyor ve beslerim ömrü uzuyor
(2,220 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Anladım canım çocuk var zor yetisiyorum zaten ben daha basite kaçıyorum :) kap koyup  çamaşır suyuna islatincada temiz oluyor bazen yerleri cam önlerini aldığım sarı bezim oluyor onu atarım çamaşır makinesine yer siliyorum zaten  moplarla beraber ben zaten klozetide çamaşır suyu döküp  direk fıskiyeyle yıkıyorum silmiyorum  kuruyunca ya kadar kimseyi sokmuyorum :)
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Ben temizlik yaptığım bezleri atiyirum makineye valla yalan yok klozeti bezle silmiyirum zaten fırça su fosur fosur köpürtüp  yıkıyorum banyomu abartmasinlar elde yikayamam valla zaten çocukla zor temizlik yapıyorum sanki o bezlerle iç çamaşırı atmisiz gibi linç yeriz simdi
(1,183 puan) tarafından
Bende yıkıyorum ama yikadiktan sonra kurtuluyorum yoksa su lekesi kalıyor
0 oy
tarafından
Yav millet sala.k s.alak konusuyo, ulan madem öyle tuvaletteki havluyu da elde yıkayalım, hele bornozlari hiç atmamamiz lazım makineye düşün değdiği yerleri.

Valla şöyle karşı çıkıyorlarya u.yuz oluyorum, duyan da temizlikten ölüyo zanneder
0 oy
tarafından
Makineye atıyorum ben 
0 oy
(28,457 puan) tarafından
Klozeti sildiin bezi bencede atma makinaya çöpe at ya
(8,891 puan) tarafından
Evet ya ben tuvalet kapısını sildigim bezi bıle çope atarım
(28,457 puan) tarafından
Yada kullanılmayan kovaya çamaşır suyu koyup bekLetSin ama tekrar kullanmak için makinaya atılmamalı ya
(8,891 puan) tarafından
Evet ya
0 oy
(7,138 puan) tarafından
Makina elimizden daha temiz yıkıyor ben bütün temizlik bezlerini beraber yıkarım 90 derecede 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 310 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Tekcocuk (1,961 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
17 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Zeynepagd (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde F. (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 173 göst.