0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2gün oluyo bi göğsüm taş gibi ama diğer göğsüm okdr değil rahatsız etmiyo ama diğeri acıyo napabilirimmki 

5 Cevaplar

0 oy
(1,522 puan) tarafından
Lahanayı kaynat canım sonrasında dolapta biraz beklet göğsüne koy o çok rahatlatıyor gerçekten onun acısı hiçbir şeye benzemiyor ya bir haftaya falan geçer daha iki gün olmuş biraz daha zamanın var
tarafından
Birden kesmedim zaten canım kademeli kestim diğer göğsüm okdr değil ama bi göğsüm büyük bi göğsüm küçük diğer göğsüm şişmedi öyle okdr acımıyorda ama bu sızlıyor elimle masaj yapıyorum aksın diye akmıyorda ne zamana çekilir süt
-Reklam-
0 oy
(173 puan) tarafından
Geceleri bir kaç gün emzir 
0 oy
(5,483 puan) tarafından
13 aylık bebeye acımadan sütten kesmen hiç iyi bişey değil. Tabiki rahatsızlığın yoksa. Çok yanlış yapmışsın 
tarafından
Doktorumda artık hiçbir faydasının olmadığını söyledi ve normal süt içiyor artık :)) normal süt evet güçlendirir
(5,483 puan) tarafından
Normal süt dişleri çürüten ve kansızlık yapan en büyük etmen. Bu kadar süt düşmanı olayın be. Normal süt fazlası çok çok zararlı. Hiçbir doktor inek sütü önermiyo, peynir, yoğurt yedir onun yerine diyo
tarafından
Canım bak ben süt düşmanı değilim ama beni vicdansız gören sensin bilmem farkındamısın? Çünkü ben çocugumu düşünmüyorum öylede bi kötü anneyim çocugumu sütten kesiyorum diye demi benm çocugum göğsümün ucu yok ememiyo diye doğdugunda hıçkıra hıçkıra ağlayan canım yana yana o süt içsin diye sağan bendim bunu kimse sorgulayamaz Allahla ben bilirim.. Şuan kesmem gerekiyor onun iyiliği için sende bu kdr büyütmesen süt olayını iyi olur beni yargıla diye post açmadım ben
(5,483 puan) tarafından
Rahatsızlığın yoksa diye ekledim, varsa illa kesmen gereken bi durumsa  tabiki kesmelisin, Ama sanki senin sütün faydasız inek sütü çok faydalı gibi söylemişsin ben ona tepki gösteriyorum. Emin ol çok zorluklar yaşadım bende, 2 yadan fazla yaram geçmedi, ucu yoktu. Kızım şimdi 22 aylık ve hala tam gaz devam ediyoruz. Anne sütü kadar kıymetlisi yok bence
tarafından
Bende şuan için içim emzirmek istiyorum ama malesef doktorum kes dedi ve ağrım oldugu için de kestim yoksa evladımı emzirmek beni en mutlu eden şey
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Hamilesin diye illa memeden kesmen gerekmiyo canım, tandem emzirme diye bişey bile var, yani diğeri doğunca ikisini de emzirmeye devam edebiliyosun
tarafından
Tandem diye birşeyin oldugunu biliyorum araştırdım bilgi sahibiyim fakat her insan farklıdır doktorum da kesmemi önerdi ve ben zaten kademeli olarak kestim her emdiğinde kasıklarıma ağrı giriyodu ve mecburi kestim
0 oy
(808 puan) tarafından
Canım muhtemelen tam doğru şekilde memeden kesmedin ki böyle oldu bebeğini böyle durumda ara bi emzirmeyi dene en sağlıklı yöntemi bu emziremiyosan engel varsa eğer sütünü sağ 
tarafından
Valla kuzum kademeli kestim birden yapmadım  elimle masaj yaparak sağıyorum doktorum dedi
(808 puan) tarafından
Kademesini yanlış yapmış olabilirsin canım çünkü bu kadar olmaması lazım birde erken mi kestin ? Evet mutlaka sütünün dışarı çıkması lazım yoksa rahatlayamazsın ve sütteki yağda birikip tıkanabiliyo
tarafından
Zaten hemen böyle olmadı tek 2ci günü doldu okdr rahatsız etmedi tabi ama acısını hissediyorum yinede diğer göğsüm hiç acımıyor şişmedi bide elimle masaj yaparak sağdım rahatım biraz şükür kuzum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 179 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kartaldilos (873 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
11 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Allizzwell11 (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 214 göst.
25 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 182 göst.
25 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Gul karaaa (852 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,819 soru

24,160,229 cevap

335,328 kullanıcı

...