0 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde (443 puan) tarafından
Kız bu serdar çınarın elinden nasıl kurtulduda ölü bulundu arama geldi kaçırdım orayı dkdkkd

5 Cevaplar

0 oy
(3,101 puan) tarafından
Bence serdarla cinar bogustu cinarin boynunda iz var o yuzden bogazli giydi.onlar bogusurken de silah dustü muhtemelen biri cinari kurtarmak icn serdari vurdu.parla olablir o cok şokumsuydu digerlerine gore.belkide osman 
(443 puan) tarafından
İyide gül merdan falan gelmedimi oraya onlar geldiğinde serdar yokmuydu
(3,101 puan) tarafından
Vardi herkes geldi o sira cinar serdarin kafasina silah dayali bekliyordu.heosi geldi merdan osman aylin.
(443 puan) tarafından
Evet bende o yüzden anladım neler oldu acaba
(3,101 puan) tarafından
Bence benim senaryo cok mantikli :) belli olur 2 haftaya cok severim fikir yurutmeyi genelde tuttururum bukez bakicaz  bakalim
(443 puan) tarafından
Olabilir canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dizide bu bölüm herşey yolunda gidince açıkçası çok şaşırdım ama sonunda yine senarist yaptı yapacağını... O kısmı göstermediler zaten ama Serdar i öldürmüşler büyük ihtimalle Ceylin in annesi boğdu çünkü Serdar in boğazında izler vardı. Yanı ailecek yeni bi suça iştirak ettiler. Bi huzura eremediler... 
(443 puan) tarafından
Bende hepsini masada mutlu mesut görünce serdarı polise teslim ettiler sandım ajsjsj
(4,012 puan) tarafından
Yani polsi  neden aramiyolar illa bı ölü olacak ortada
(443 puan) tarafından
Öyle olsa dizi ilerlemez tanıdık kişilerin cinayeti olunca daha çok izleniyor
tarafından
Ben de masada görünce eşime döndüm dedim hayret akıllıca birşey yapıp polise teslim etmişler. Sonra baktım ki yine olaylar... Zaten Yekta nin tuzagiydi. Serdar a boş silah vermiş Cinar a dolu silahı yolladı şoförüyle... Yekta diğer bölüm yine piyasaya çıkar nasılsa kendi kurdu herşeyi.
tarafından
Bu cinayette üç dört hafta surer:)
0 oy
(1,310 puan) tarafından
Göstermediler orayı gül merdan Aylin Osman geldi çınarların yanına sonra aile yemeği kısmına geçtiler 
(443 puan) tarafından
Evet öyle olmuş bemde ben kaçırdım sandım bakalım neler olacak
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Benim anlamdigimda ikinci kursun çekirdeği ni amir alıp yektaya vermişti nasıl ceylin ceylin buldu olay yeride geldi inceledi o dedi anlamadm
(443 puan) tarafından
Orasını bende anlamadım acaba o çekirdek erenin vurulduğu silahınmıydı
(1,896 puan) tarafından
Belkide olabilir
(11,989 puan) tarafından
Amirin alıp yektaya verdiği kovandı. Ilgaz orda 2 el ates ettim dedi birisi uyarı ateisydi direkt burağa sıkmadm ddi. Rafet amir de geldi ılgazı yalancı cıkarmak icin kovanın birini olay yerinden aldı. Çekirdeği nasl olsa bulamaz diye dusunduler. Ama bizim mahserin 4 atlısı kovan bulunamayınca cekirdegin pesine dustuler ve ceylin buldu :D
(443 puan) tarafından
Şimdi anladım teşekkür ederim
0 oy
(11,989 puan) tarafından
Ay bende butun sucluların ölmesine siniir oluyorum ya.. ilk basta engin kendini öldurttu. Sonra tetikci niyazi tırın önune atladı. Daha yeni burak öldu simdi de serdar. Hicbirinin cezasnı cektiğni goremedik

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 273 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde clk38 (1,510 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 259 göst.
4 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Gokbenoya (1,430 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,436 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 450 göst.