0 oy
1,907 göst.
Diğer kategorisinde (1,139 puan) tarafından

Ya kızlar dolabımda takas yapıyorum.iç camasim yok.disarda giymeye kıyafetim ayakkabım hiç birseyim yok.elimde kullanmadığım birsuru şey var baktım satılmıyor takas ilanı paylaştım.sonucta ikinci el uygulaması ama etiketli ürünler var.zaten giyilmiş şeyi alacak değilim.birden bu mesajları atmış pis.ligin teki canım sıkıldı.belki gerçekten yok.yani herkes ürünlerini takas yapıyor bir insana bu nasıl vicdansızlik ne pi.slik ya

image

33 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Laflara bak edepsiz harbiden 
(1,139 puan) tarafından
Canımı sıktı ya profili de görsen kendi de takas yapıyor üstüne giydiklerini paylaşmış.yok arkadaş yani bir südyen vallahi marketten alayım ucuz diye dedim pahalıydı.takas yapmak varken olmayan paramı da harcamayın dedim
-Reklam-
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Erkek bu galiba ay ne ******** insanlar var ya 
(1,139 puan) tarafından
Ben de ilkten öyle sandım sonra pofiline baktım baya satışı var hep te kadin ürünleri ama
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Terbiyesiz ya

(1,139 puan) tarafından
Hem de ne.pi.slik resmen
0 oy
(7,977 puan) tarafından
Canı bişey istiyor bunun az.mış
(1,139 puan) tarafından
Pis.lik ya şok oldum görünce
0 oy
tarafından
Şikayet etsene yokmu o uygulamada şikayet bölümü kullandığı kelimeye bak 
(1,139 puan) tarafından
Ettim bir kaç sefer.baya baya satışları var profili falan dolu hep kadın ürünleri
0 oy
(23,164 puan) tarafından
Üslubu hoş değil gerçekten
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Bunları yazan bir bayan mı  gerçekten ? 
(1,139 puan) tarafından
Valla bilmiyorum birsuru satışı var.baktim hep kadın ürünleri idi.şok oldum ben de
(1,457 puan) tarafından
Yazık mahalle ağzıyla konuşmuş nerde edep yahu
(1,139 puan) tarafından
Kız profiline girdim şok oldum zaten baya belki dışardan görsek inanmayiz baya bakımlı kibarcik bı tipe benziyor
(1,457 puan) tarafından
Dış görünüşe aldanma kuzum engelle geç
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Neden agizinin payını vermedin birde açıklama yapmışsın kızz saygısıza bak sen 
(1,139 puan) tarafından
İnsan gibi konuşayım dedim ilkten.ama baktım yok olmuyor ben de beddua ettim.sikayet edip engelledim
0 oy
tarafından
****** ne ya nasıl insanlar var 
0 oy
(1,655 puan) tarafından
En güzeli cevap yazma kudursun kendi kendine millette satasacak adam ariyo valla
(1,139 puan) tarafından
Ben de şikayet edip engelledim en son.hayir insan gibi konuşayım dedim öyle e.depsiz ki ondan daanlamiyor
0 oy
(1,381 puan) tarafından
Ben olsam ekran görüntüsü aldm seni şikayet edeceğim o ağzından çıkan lafların cezasını alacaksn derim 
(1,139 puan) tarafından
En sonda ben de saydirdim.kendimi tutsam hirsimdan ugrasirdim belki de.simdi o da beni şikayet ederse dedim bir de
(1,381 puan) tarafından
Oyle durumlarda saydırma canım şikayet edeceğim ekran aldm de korkut
(1,139 puan) tarafından
Doğru tutamadım kendimi.cunku başta insan gibi konuştum ona rağmen devam edip asagilayinca zoruma gitti
(1,381 puan) tarafından
Oyle edep yoksunu hadsiz çok. Kardeşime biri oylr uapti kardeşim küfür etmedi dava açtık kardeşim kazandı
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Terbiyesize bak hemen engeleseydin pisliği 
(1,139 puan) tarafından
En son dayanamayıp saydirdim şikayet edip engelledim ya
(3,549 puan) tarafından
Ama bana erkek gibi geldi canım
(1,139 puan) tarafından
Ben de ilkten öyle sandım profiline baktım birsuru satışı var hep kendi kadın ürünleri üzerinde çekmiş resim vs
(3,549 puan) tarafından
O zaman terbiyesizin biridir takma
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Kız şikayet etsene uygulamaya 
(1,139 puan) tarafından
Ettim ettim.sonra da engelledim ama pek birşey yapacaklarını sanmıyorum.hayor faks de değil birsuru satışı ürünü falan da var ma.yak mi ne
(6,435 puan) tarafından
Sende küfür etseydin ya ben olsam sana fikrinimi sorcam a..n evladı derdim
(1,139 puan) tarafından
En son ettim valla dayanamayıp.ilkten insan gibi konuştum anlamayinca saydirdim ben de
0 oy
tarafından
Boylelerini direk sikayetle o cucuk kadar beyniyle birlikte evinden aldiracaksin 10 dk icinde neye ugradigini sasiracak kimmis k.cik gorecek 
(1,139 puan) tarafından
Valla en son ben de saydirdim saydirmasam belki ileri de giderdim de.uygulamaya şikayet ettim.hayir ne çirkef.lik bu yani
0 oy
tarafından
Aaa terbiyesize bak 
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Ekran almışın şikayet et
0 oy
(8,652 puan) tarafından
Destek merkezine yaz bu kişiyi şikayet et ekran goruntusunu at hesabını banlasinlar gerçekten bu ne ahlaksızlik edepsizlik ya.
(1,139 puan) tarafından
Yazayim onu düşünmemiştim.baya da satışı ürünü falan vardı ban.lanır insallah
0 oy
(227 puan) tarafından
Aaa ona neymiş kalakaldım insanlar ne kadar da meraklı birbirlerini kırmaya hakaret etmeye ya
(1,139 puan) tarafından
Aynen içime oturdu yemin ediyorum ya
(227 puan) tarafından
Boşver cnm ya hiç birşey yazıpta günaha girme Allah'a havale et karışık verme arkadaşın da dedi gibi şikayet et
0 oy
(7,687 puan) tarafından
Aaaa terbiyesiz onamı kaldı uyarmak. Edepsiz. Şikâyet edilmiyor mu böyle terbiyesizler 
0 oy
(7,687 puan) tarafından
Ikinci yorumumu yapıyorum aşırı sinirlendim. Git bunu şikayet et ya ******** Allah belasını versin iki ayağımı sana sokam ne ya.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 364 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 2801 (852 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 675 göst.
0 oy
6 cevap 363 göst.
18 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 396 göst.
10 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (9,884 puan) tarafından soruldu