Keşke annem hasta olmasaydı da , sarılıp ağlaya ağlaya derdimi anlatsaydm, canım yanıyor hiç mutlu değilim senin kıyamadigin evladına , içinde merhameti buLunmayan insanlar neler ediyor diye ,
İçime ata ata ölüyorum resmen,kimin bedduasinj aldım böyle canım böyle derin yandı ,
Başımı alıp çekip gitmek istiyorum kimsenin beni bulamayacagi insanlarin olmadığı bir yere ...
1 yıl önce kaybettiğim 25 yaşında ki abimin mezarına dahi gidemiyorum, toprağını bille göremiyorum o kadar vicdansız bir insan ki kardeşimin topragini bille göremiyorum, bazen rüyalarıma girer seni ozledjm der , ne yapayim be elim kolum bağlı gelemiyorum ki :(
Annem hasta olmasaydı yine en büyük gücü ondan alırdım ,anneme yalandan ben iyiyim demekten yoruldum , annemi görünce yalandan gulmkten yoruldum :
Ne diycemi bilemedim Allahindan bulsun aynisini yasasin
Seni abinin mezarına bile göndermemekte ki amaç ne ki acaba ?
Ah canım seni çok iyi anlıyorum bende 2 senedir ailemi görmüyorum ne seslerini duyuyorum ne görüyorum yüzlerini unutucağım diye korkuyorum çok kötüyüm hamileyim ama ailem yanımda yok kötü bir durum Allah sabır versin sana da canım
1,493,349 soru
24,400,031 cevap
350,061 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın