+1 oy
2,622 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar annemler 7 senedir kiradalar kira çok yükseldi biliyosunuz ev sahibi oğlumu evlendirecem siz çıkın demiş annemlere onlarda giriş katında altı otopark bi ev buldular Alamayı düşünüyorlar fiyatı 650 bin krediye Uygun bide sizce ev nasıl güzel mı 

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

38 Cevaplar

0 oy
(9,610 puan) tarafından
Ben bunu bursa ilanlarında görmüştüm sanki,nerde bu ev
(13,307 puan) tarafından
Emekteymiş
-Reklam-
0 oy
(831 puan) tarafından
Bizim evin altı da boş ama evin altından ve evin içi tavandan isi yalıtım yaptırdık sobalı ev içeri hemen ısınıyor kapıyı açıyorum diğer odalar da ısınıyor doğal gaz işi yalıtım la cokk iyi olur bence 
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Evet çok güzel ve uygun bence ama sesler rahatsız edebilir
0 oy
tarafından
Hangi şehir çok uygunmuş bizim burda 2+1 Lee 1 milyondan başlıyor 
tarafından
Bursa
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Valla hiç kaçırmasınlar burda (Antalya-Gazipaşa) 1trilyon 500binden başlıyor en basit evler.
tarafından
Oo çok yüksek mis
(7,931 puan) tarafından
ruslar ukraynalılar savaştan bu tarafa kaçınca fiyatlar uçtu canım kiralar bile 4bin 5bin hep
0 oy
tarafından
Birçok degisken var. Hangi cephe ? Muhiti iyi mi ? Ulasim nasil ? Bina kac yıllık? Fiyatı için de cevredeki ilanlara bakıp kiyaslama yapabilirsiniz. 
tarafından
Bina 7 yıllık metroya yakın
0 oy
(3,010 puan) tarafından
Vallahi çok uygun.. biz geçen aldık 850 bine evler gün güne artıyor kacirmasinlar 
tarafından
Aynen
0 oy
tarafından
Neredeki bu ev ona gore degerlendirem uygunlugu malum her yerde ayni deil bizim buralarda 700 800 civarı 
tarafından
Bursa da
0 oy
(1,719 puan) tarafından
2 farklı ev gibi bu resimler anlayamadım 2 mutfak var mesela
0 oy
(6,542 puan) tarafından
Ev guzel canim Bursa icin de fiyati uygun, ama isinmaz altı soguk olur. Annemlerinde evin alti bos dukkan kapali olmasina ragmen bi turlu isinmaz, sanki evin yerinde ruzgarlar esiyo gibi olurdu. Ama annem evin zeminine montalama yaptirdi o baya etkiledi eskisi kadar soguk olmuyo. Oyle biseyler dusunulebilir imkanlari varsa. 
0 oy
(54,158 puan) tarafından
fiyatı normal evde güzel de gulcinin dedigi gibi ısınmaya bilir 
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Altı otopark olunca ev ısınmıyor canım abimin evide böyle kışın ev hiç ısınmıyor
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Gayet güzel ev kuzum bide güneş alması güzelse tamamdir
0 oy
(126 puan) tarafından
bedava fiyat ev çok güzel ben konyadayim burada evler 900 bin den başlıyor 
0 oy
(66 puan) tarafından
Yalnız eger ev sahibi gelip oturmayacaksa 3 sene boyunca evden çıkaramaz. Oyle bir durumda 3 sene daha oturma hakki var. Eger yine kiraya verirse evi mahkemeye verebilirsiniz. Bilginiz olsun.
0 oy
tarafından
bnm altim boş depo ama kucuk evim cabk ısnyo olmazsa grmeden ısı yaltimi yaptrsinlar
0 oy
(3,753 puan) tarafından
Benim oturdugum ev ayni boyle alti otopark ve cok soguk ama fiyati iyi idareten alsin bnce uzun vadeli oturmasin hastalik yapar bu tarz evler
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Ay kız şakamı 650 ye böyle evmi kaldı burda efyen puftan evler 700den başlıyor bence hiç kacirmsdinlar

İlgili sorular

+3 oy
16 cevap 929 göst.
5 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,125 puan) tarafından soruldu
+3 oy
42 cevap 2,609 göst.
25 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde At Work (7,084 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 376 göst.
0 oy
4 cevap 217 göst.
2 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,339 soru

24,152,730 cevap

334,990 kullanıcı

...