0 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar aniden yere biraktigimda agliyor bagirarak acaba neden cok gazli bi bebek zaten  doktora sira bulamiyorum acilde lavman uaptirip yoluyor napicam korkuyorum artik 

3 Cevaplar

0 oy
(1,529 puan) tarafından
Ben kucağa alışmış bebiş ondan benim ablamın oğlu da öyleydi çocuk kucakta uyur yatağına koydumu basardı cığlığı inşallah düzene girer
-Reklam-
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Benimde aynı sorun ama paşam i baytanryeyi 4 e katılıyorum ablası zaten çizgi filim izliyor yatiriyorum benimki esortman falan olmayacak bacakları çıplak olacak öyle birak yarım saat oynar öyle kendi kendine açıyorum üstüne de kendi battaniyesi var onu atıyorum bacakları açık üşümesin diye 5 10 dk birakiyorum giydiriyoruz giydirince basıyor yaygarayi geri :D bı dene bakalm altini açık birakmayi 
0 oy
(4,400 puan) tarafından
Canım lavmanı sürekli yaptırma. Bebeğine alışkanlık haline gelir. İlerde kendisi yapamaz kakasını. Ahh benim kızım da öyleydi şuan 4 aylık olduk hiç geçmicek sanıyordum. O gaz sancısı çok kötü yavrularım nasıl dayanıyorlar doğum sancısı gibi.  Ben her gece sıcak suyun içine oturtuyordum sonra güzelce ılıktan biraz sıcak suyla yıkayıp karnına zeytin yağı sürüyodum. En son karnını doyurup 1 çay kaşığı zeytinyağı veriyordum. Rahat uyuyordu. Birde karnına bi şal doluyodum ki karnı her zaman sıcak kalsın en önemlisi bu. Ve her beslenmeden sonra illa ki gazını çıkart sakın unutma. Allah sabır versin ama geçiyor 1-2 ay dişini sık

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 569 göst.
23 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Alya lina (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 349 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 392 göst.
17 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (770 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
18 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Suheda18 (15 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,612 soru

24,113,330 cevap

333,085 kullanıcı

...