0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (382 puan) tarafından
Aşırı derecede boğaz ağrısı baş ağrısı mide bulantısı hep bı uyku ateşim var salgın mi var ki ya bir gün uyudum resmen bir gün içinde 3/4saat ayakta kaldım 

6 Cevaplar

0 oy
(9,076 puan) tarafından
Bende de perşembe günü boğaz ağrısı başladı. Cuma günü burun göz akıntısıyla devam etti. Tansiyonum düşüyor gibi oluyo bir elden ayaktan kesiliyorum. Ama hamileyim tabi onun da etkisi var. İlaç kullanamıyorum atlatamıyorum. Dün de oğlum hasta oldu. Boğazı dolu öksürüyo burun akıntısı var. 
(382 puan) tarafından
Hay Allah ya pastil kullan canm iyi geleblr
(9,076 puan) tarafından
Valla doktor pastil de önermiyorum ben viks de önermiyorum. Kimyasal var içinde dedi. Parol yazdı eve yolladı :/
-Reklam-
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Hemde ne salgın canım 1 haftadır hastaneden çıkamadık aciller tıka basa dolu evde ki herkes hasta .fena durumdayız hepimiz 
(382 puan) tarafından
Hay Allah ya berbatim İnanki bende
0 oy
tarafından
Benim de bademcik şişmiş agiryor bisgazim yutkunamaiyirum
0 oy
(1,193 puan) tarafından
tam da şu an bu salgini yaşıyoruz canim nasil birseymis anlatamam cocuk esim sira bana geldi kulaklarim başım fena agriyor goz burun akiyor 1 haftadir cocukta esimde toparlanamadi 
0 oy
tarafından
Evet salgın var hepsini atlattım ama 1 haftadır öksürük geçmedi..arada halen midem bulanıyor geçmiş olsun 
0 oy
tarafından
Geçen hafta bende öyleydim halen grip var benle bebisimde daha atlatmış değiliz birde benim kemiklerim iliklerim hepsi titriyordu 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 273 göst.
12 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gokce123 (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 86 göst.
0 oy
4 cevap 140 göst.
5 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dilaraalya (32 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,324 soru

24,084,563 cevap

331,403 kullanıcı

...