0 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (119 puan) tarafından
Kızlar 10 aylık bebeğim var. Regl 10 gün gecikti test yaptım ama tek çizgi çıktı bebeğim çok küçük emiyo ikinci çocuğu da şimdilik düşünmüyordum çok korkuyorum. Günü bu kadar geciken var mı?

2 Cevaplar

0 oy
(129 puan) tarafından
Emziriyor musunuz acaba 
(119 puan) tarafından
Evet emziriyorum
(129 puan) tarafından
Emziriyorsaniz gecikmeler çok normal bende oğlum 10 aylıkken 45 gün adet görmemiştim kaç kere hastanelere gittim o korkuyu bilirim ama bisey çıkmıyor genellikle
(119 puan) tarafından
İnşallah çıkmaz allah hayırlısını versin genede ama . İlk 6 ay olmadım 4 aydır oluyorum yeni gecikti ilk defa
tarafından
Ben emzirmiyorum dogum yapali 1 ay oldu. Acaba duzenli adet olurmuyum emzirmedigim icin.  Cunku tekrardan hamile kalmak istiyorum
(119 puan) tarafından
Daha bebeğin 1 aylıkmış hemen mi hamile kalmak istiyosun anlayamadım ben
tarafından
Sey ben bebegimi kaybettim
(119 puan) tarafından
Çok üzüldüm başın sağolsun
(129 puan) tarafından
Bende ayni sekilde 6 ay olmadım daha sonra dediğiniz gibi düzenli oldum ama arada düzensizlikler girdi tabi o korkuyla ben dk hapina başladım ondan beri korku şey bitti
(129 puan) tarafından
Cok zor bir durum başınız sagolsun bi kadın doğum uzmaniyla görüşün daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz
tarafından
Tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olabiliyor canim bazen mevsim geçişlerinde bazen bi ilaca bağlı olarak gecikme yaşanıyor bende 10 gün geçince kesin hamileyim diye test yaptım ama çıkmadı bi kaç günede hasta olmuştum belki seninde öyle olur
(119 puan) tarafından
İnşallah öyle olur canım 10 aylık bebeğim var emiyo onu kestirirsem çok üzülürüm

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,533 soru

24,170,730 cevap

335,840 kullanıcı

...