Kızlar biz kirada oturuyoruz şuan 3000 TL kira aidat faturalar derken zor oluyor geçim. Bebek var eşim de ben de çalışıyoruz öyle böyle geçiniyoruz işte. Burada kayınvalidemlerin de evi var. Kayınvalidem ve kayınpederim köyde yaşıyor köy buraya 1.5 saat. 3 yıldır koydeler buradaki ev boş duruyor ama tabi ki kurulu düzen ve eşyaları var. Çünkü hep burada yaşadılar köyde 3 senedir yaşıyorlar. Köydeki ev buradaki gibi değil ama köy evi baya sobalı falan. Buradaki de apartman dairesi. Buraya arada sırada geliyorlar hastane işleri düğün falan olunca 1 ayda 2 ayda bir gelip birkaç gün işlerini halledip gidiyorlar. Çoğu zaman gelince de kendi evlerinde değil bizde kaliyolar evde bir şey yok temiz değil falan diye. Neyse eşim sürekli diyo ki biz o eve tasinalim boşa kira veriyoruz. Ben kesinlikle istemiyorum diyorum ama kafasında hep var oraya tasinalim diyo. Kayınpederim diyomus isterseniz oturun bizim esyalari bir odaya koyarsnz geri kaalnda siz oturun faln. Kayınvalidem hiç istemiyo aklı cikiyo biz orda oturcaz diye. Çünkü kayinpederim köyde yaşamaya kafayı takmış burada asla durmak istemiyo kayınvalidem de köyden pek hoslanmiyo ama kocası için kalıyor zaten kayınpederim ne derse o olur. Ama eşim diyo ev sahibi sıkıntı yaparsa çıkn falan derse oraya tasincaz diyo. Bir de o eve kentsel dönüşüm geldi yıkılacak yakında yeni ev yapılsın biz orda oturcaz diyo. Yani istemiyorum ben kesinlikle kayınvalidem hiç istemiyor çünkü biz o evde kalsak da sürekli gelip gidecekler birlikte yasiyo gibi olacak hiç ama hiç istemiyorum eşimi nasıl ikna edebilirim sizce.