0 oy
790 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,349 puan) tarafından
Kızlar biz kirada oturuyoruz şuan 3000 TL kira aidat faturalar derken zor oluyor geçim. Bebek var eşim de ben de çalışıyoruz öyle böyle geçiniyoruz işte. Burada kayınvalidemlerin de evi var. Kayınvalidem ve kayınpederim köyde yaşıyor köy buraya 1.5 saat. 3 yıldır koydeler buradaki ev boş duruyor ama tabi ki kurulu düzen ve eşyaları var. Çünkü hep burada yaşadılar köyde 3 senedir yaşıyorlar. Köydeki ev buradaki gibi değil ama köy evi baya sobalı falan. Buradaki de apartman dairesi. Buraya arada sırada geliyorlar hastane işleri düğün falan olunca 1 ayda 2 ayda bir gelip birkaç gün işlerini halledip gidiyorlar. Çoğu zaman gelince de kendi evlerinde değil bizde kaliyolar evde bir şey yok temiz değil falan diye. Neyse eşim sürekli diyo ki biz o eve tasinalim boşa kira veriyoruz. Ben kesinlikle istemiyorum diyorum ama kafasında hep var oraya tasinalim diyo. Kayınpederim diyomus isterseniz oturun bizim esyalari bir odaya koyarsnz geri kaalnda siz oturun faln. Kayınvalidem hiç istemiyo aklı cikiyo biz orda oturcaz diye. Çünkü kayinpederim köyde yaşamaya kafayı takmış burada asla durmak istemiyo kayınvalidem de köyden pek hoslanmiyo ama kocası için kalıyor zaten kayınpederim ne derse o olur. Ama eşim diyo ev sahibi sıkıntı yaparsa çıkn falan derse oraya tasincaz diyo. Bir de o eve kentsel dönüşüm geldi yıkılacak yakında yeni ev yapılsın biz orda oturcaz diyo. Yani istemiyorum ben kesinlikle kayınvalidem hiç istemiyor çünkü biz o evde kalsak da sürekli gelip gidecekler birlikte yasiyo gibi olacak hiç ama hiç istemiyorum eşimi nasıl ikna edebilirim sizce.

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yaa kadının rızası yoksa neden evine cokuyorsunuz günah değilmi özellikle eşin 
(1,349 puan) tarafından
Ben kesinlikle istemiyorum. Kayınvalidem köyde yaşamak istemiyor ama kayınpederim asla buraya geri dönmez bunu da hepimiz biliyoruz ama umudu var herhalde doncez diye haftasonu 1 gün kalıyor 2. Gün kalamiyo köye dönüyor kayınpederim kayınvalidem de mecbur dönüyor onunla birlikte
tarafından
Esin hazıra.konmaya çok meraklı dönsün dönmesin o ev o.kadinin vermek istememsi gayet normal  kira fatura herkese pahalı çalışsın odesin
tarafından
Allah'ım gecinden versin farz et kayınbaba öldü nolacak o kadın köydemi kalacak gelir evine sen otursan gelemez
(1,349 puan) tarafından
Tabi ki işte ben de istemiyorum. Hazira konmak çalışmak falan da değil olay eşim çok şükür yıllardır çalışıyor alın teriyle ama geçen yıl ev sahibi çıkın dedi çıktık zor ev bulduk bu paraya şimdi düşünüyor yine çıkın dese ne olacak ev falan yok ortada ilan bile yok buralarda olan da kaç paraya olacak bunları düşünüyor ama ben yine de istemiyorm
-Reklam-
0 oy
(8,256 puan) tarafından
Kadın istemiyormuş yüzsüz gibi gidip oturmak bilmiyorum yani kadının kendi malı
(1,349 puan) tarafından
Ben asla istemiyorum
(8,256 puan) tarafından
Yani eşinin istemesi çok sacma
(1,349 puan) tarafından
O da kira vermek istemiyor bir de çıkın dese ev sahibi ev yok burada hiç ilan falan yok ondan istiyo ama ben asla istemiyorm birlikte oturuyoruz gibi olacak yok ya of
(8,256 puan) tarafından
kadın istemiyormuş sonucta kendi evine oturtmak istemeyebilir çok normal. ya eşin derse kaynanan da istemiyorum derse zorla mı oturacak kadının evine
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Burada olan kayınvaldene oluyor kadının rızası yokken iknaya gerek yok 
(1,349 puan) tarafından
Kayınvalidem eşi ne derse onu yapiyo mecbur köyde yaşayalım diyo köyde yaşıyorlar donmuyo asla kayınpederim ama ben yine de kesinlikle istemiyorm
0 oy
(844 puan) tarafından
Ben olsam çoooooook dan o evi kaynanadan almıştım canım içi 3=bin diyorsun Allah'ın adı içi 3 bin kira veriyor sun az mı zaten geldiklerinde sende kalıyorlar mış çok gereksiz ben de eşin gibi en nefret etdiğşm ödeme kira
(844 puan) tarafından
Köy de yaşayan brii için çok fazla dayıl  mi her yer bağ bahçene sıkılması
Ayrıca da millete mi veriyor kendi evladı
Sana anlatamadık
Adam evin reisi çalışmış kazanmış ödemiş aslanlar gibi oğluna vermek istemiiiiiiş
Annedir ya 3 bin kira diyoruz hanım efendi az mı 3 bin
(1,349 puan) tarafından
Neyse tatlım sen kenarda köşede bir evin olursa zorluk çeken evladına vermeyip hayır kurumuna bagislarsin tamam mı. Sonra da kendine ANNE dersin
(391 puan) tarafından
Eğer eşim benim kararımı sormadan karar verirse evlatlarım da annem çalışmadı ki ne hakkı olsun derse benim için en hayırlısı hayır kurumuna bağışlamak derim. kendime anne demem belki çünkü evlatlarım bana evlat olamamış benim hakkımı görememiş derim.
(1,349 puan) tarafından
Çok duyar kastın gerçekten kimsenin kimseye bir şey yaptığı yok annesi eşim için ölüp biter eşim de annesini sever. Eşinle arandaki meseleye de kimse karışamaz. Yaşlı adam köyde durmak istiyor bu ikisinin arasındaki mesele zorla alıp şehire mı getireceksin anlamıyorum ki gerçekten anlamıyorum sırf muhalefet olmak için saçmalıyorsunuz. Ne hakkı olsun kimse demiyor her şeyi anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz ne hakkı olsun denseydi zaten Suana kdr çoktan isteyen istediğini yapmıştı . Çok basit bir şey söylüyorum senn kenarda fazladan bir evin var ve evladın var git otur demez misin olay bu yani
(844 puan) tarafından
Olmaz ama ayıp anlamak istenildiği yerden veya cımbızlayıb konuyu uzatmak bazen yorucu oluyor
0 oy
(54,188 puan) tarafından
sen git otur ben gelmiyorum desen ne tepki verir
(1,349 puan) tarafından
Dedim valla. Ama ikna etmeye çalışıyor beni ben asla istemiyorum. Anca diyorum ev boşalır ya kiraya vericez ya siz oturun derlerse öyle otururum
0 oy
(2,231 puan) tarafından
Ben olsam giderdim kira da oturuyorum çünkü kiraya verilen para çöp birde çocuğunuz var ise çocuğunuz dan ayrı çalışıp kiraya para vermek elin evine birde o parayı çocuğumun geleceği için ayırır dum benim düşüncem tabi eşiniz le konuşun sık gelemicek se neden olmasın yazık 3bin bukadar kolay mı kazanılıyor bu para 
0 oy
tarafından
Kayınvaliden istemiyorsa diyelim ki siz o eve taşındıniz ve kayınvalidengilin şehirde işi çıktı yanınıza kalmaya geldiklerinde kayinvalidenle sorunlar yaşarsınız ama çok zorlanıyorsanız da kayinvalidenden açık açık konuşun bence 
0 oy
tarafından
Yani ayda yılda bi geliyolarmis onda da zaten senin basimdalar madem eşim haklı bence ben olsam geçerim oraya da birikim yaparsınız evinizi alırsınız çıkarsınız kentsel dönüşüm kafamı karıştırdı 2 sene sonra yıkım yapıda ortada kalcak siniz 
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Tavsiye etmiyorum sonra pişman olursun aynısı başıma geldi bnm evim daha önce izmirdeydi tek başına geçim sıkıntısiňa buraya geldik eşim altınlarımı satıp izmirde dükkan açıp batırdı bn yeni gelin eşyalarımı sattım huzurum olsun yeter eşya dediğin nedir ki dedim çok fedakarlık yaptım millet ev üstünden evini kurup gider bnm tam tersi oldu neyim varsa satıp köye ev üstüne gittik anlaşamadık bizi kayınbabamların sıfır dairesine yerleştirdiler kavgayla ayrıldık ordan neyse bunların yeni bitmiş aptman dediğime bakmayın mutahit yarım bırakıp kaçmış çölün ortasına gittim ev kurdum sanki su yoj elektrik yok doğalgaz yok bütün sıkıntılarını çektim o evin kulağımdaki küpeyi satıp doğalgazı çektirdim eve ve doğalgaz geldi demeye kalmadan görümcemler ve kaynana kayın baba ev üstüne dediler kabul etmedim kıyametler koptu eşim onlar yüzünden bni öldürmekten beter etti sonuç

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 405 göst.
25 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Elif21 (2,645 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 403 göst.
9 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde fatos18 (2,057 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 552 göst.
11 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Merveck (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 763 göst.