0 oy
1,395 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından
Kizlar geçen ay kanamam bi defa geldi kesildi bu ayda bekliyorum ayın 12 si bebeğim 8 aylik hâlâ olmadim çok korkuyorum eşime söyledim eşimde diyor olursa aldiracz bakamayız maddi durumu için bu sefer ona daha günah olur inşaallah hamile değilimdir Allah olmayana versin bugün soğan suyu içtim bi bardak faydası olur mu 

43 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Offf bacım madem istemiyorsunuz neden ama neden 
(7,101 puan) tarafından
İpek BİM'in derken kız :) kalitesizliği mı kaliteligini mı vurguladin
tarafından
Bimin balonu bile cok iyi koruyo onu da mi kullanmayi beceremiyosunuz diyo :D
(7,101 puan) tarafından
Bile işte o BİM'in bile de bir anlam var :) kalitesiz bim de  kaliteli ürün çıkıyor :):) .... Bence erkekleri kisirlastirmak
(11,854 puan) tarafından
Bazı insanlar şunu anlamıyor ya buraya da yazacağım okuyup anlayan olur belki.. ve açık konuscam.. kadın diyor ki ben hap iciyorum bisey olmaz, spiralim var bisey olmaz koruyor nasılsq, iğne vurunuyorum condom kullanıyorum vs vs vs ama unutmayalım ki hiç bir korunma yontemi %100 asla değil..

Ben çocuk istemiyorsam hap kullanırken aynı zamanda  geri çekilme de olsun isterim. Nasılsa hap içiyorum korur deyip eşimn hooop içeri b.şalmasını istemem.. bu iğnede de aynı condomda da spiralde de.. çift korunma yöntemi şart.(kesinlikle çocuk istenmiyorsa)

Kısacası korunma yöntemi ne olursa olsun onunla birlikte geri çekilme de yapılmalı.. he ona rağmen de hamilelik durumu oluşursa o zaman olacağı varmıs diyip cekiliriz kenara..
(415 puan) tarafından
Honey  senle aynı fikirdeyim
-Reklam-
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Nasıl yaaa ne demek aldiricaz 
0 oy
(2,125 puan) tarafından
Korunmuyor musunuz
0 oy
(2,610 puan) tarafından
1 seneye kadar normal düzensizlik. Ama aldırmak çok günah. Hepsi bir bir çıkar sizden haberimiz olsun.
(278 puan) tarafından
Canım kirkimdan sonra adet görmeye başladım düzenli her ay oluyodum geçen ay kanamam bi defa geldi kesildi bu ay hasta olur muyum InsAllah
(2,610 puan) tarafından
Olabilir ya bende bir düzenli oluyorum birkaç ay sonra düzensiz oluyor 3-4 gün sonra oluyorum.
0 oy
(16,781 puan) tarafından
Bu nasıl bir zihniyet nasıl bir düşünce tarzıdır ya ? Nasıl bir vicdana sahipsiniz ? Madem istemiyor korunun önlem alın lütfen bu şekilde de düşünmeyin 
0 oy
tarafından
Birincisi :madem çoçuk istemiyorsunuz korunma yöntemleriyle başvurun..

İkincisi:Aldırmak kelimesi rabbimin gücüne gider rabbim kötüsünü getirir öyle dememen gerek..

Üçüncüsü: Git test al yada dr. Görün 
0 oy
(9,614 puan) tarafından

Valla ben bilmeden kalmistim 2. Melegim oldugunda cennet kusu simdi ama 3 aylikti oglum 5 haftalik hamile oldugumu ogrenmistim 

Ama kuzum olursa die bsy yok olmamasini bu kadar isdiorsunuz onlemlereinizi alinsana nie cana kiyacaksiniz:(

0 oy
tarafından
Ha karnındakinin canına kaymışsın ha yanındakinin ne fark eder? Aldıracağız nasıl bir kafa bu. 
0 oy
tarafından

Bak işte böyle yapıyorsunuz laf söyleyince de 909090 suçlu oluyo, 

Nerde yaşıyoruz Allah aşkına korunsaniza ya çok mu zor
0 oy
(183 puan) tarafından
Aldırmak gerçekten çok büyük bir günah o kadar insan bebek sahibi olmak için beklerken bizede rabbim çok veriyor istemiyorsunuz işte gerçekten ben anlamıyorum rabbim veriyorsa bir bildiği vardır rabbim veriyorsa kolaylığını da verir o bebek açta kalmaz Allah'ın izniyle gerekirse devlette verin ama aldırmayın 
0 oy
tarafından
Vallah kafayı yemişsiniz artık pess yani çocuk aldırmak nedir yaaaa ay çıldırmamak elde değil burdaki sacma saçma postlar yüzünden 

Yapmayın tututun bir yerlerinizi korunma diye bir şey var o kadar mi cahilsiniz her yer prezervatif dolu ilaç dolu hastane dolu 
0 oy
(8,856 puan) tarafından
Taş devrinde değiliz. Ki o dönemlerde bile insanlar kendilerince korunma yöntemleri bulmuşlar. İstemiyorsan korun kardeşim bir iki hatta üç yolla korun. Aldırmak ne demek düşürmeye çalışmak ne demek. Yaptığınız resmen katillik
tarafından
Çıldırtıyorlar insanı ya yemin ederm böyle insanlar hala nasıl var olabilir
(8,856 puan) tarafından
Gerçekten ya
(439 puan) tarafından
Bebek istemeyen insan korunur bu nasıl bı zihniyet arkadaş aklım almiyo ya artık böyle insanları
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Yani ria denen birsey var gidip takilsaydin aldirmaktan daha mantikli
0 oy
tarafından

Bakamayiz korkusu ile bebek aldirmak. 

Onu aldirin daha rahat gecinirsiniz kesin.
Hic maddi sıkıntı cekmezsiniz.
Tabi Allahin gazabindan kacabilirseniz !
0 oy
tarafından
Oh ne güzel ya uckurunuza sahip çıkmayın ondan sonra olursa aldiririz bu ne cahillik ne vicdansizliktir ya durumun yoksa git spiral taktir Allah'ın verdiği canı oyuncak gibi atamazsınız
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Bir test al yap 10 lira yani bu kadar strese gerek yok, inşallah değilsindir ama hamileyken aldırmanı tavsiye etmrm büyük pişmanlık duyarsın ki çokta günah bunun vebali sizden kat be kat çıkar iki yakaniz bor araya gelmez,dikkatli olacaktınız sizin sorumluluğunuz cezasını o sabiye kesip yaşama hakkını elinden alamazsiniz
0 oy
tarafından
Her bebek nasibinde gelir.Dusunce yapınız çok yanlış ben anne olmak için herseyimi vermeye hazırım eğer hamileysen kesinlikle çok fazla düşün ve o cana Kıyma....
(2,635 puan) tarafından
Allah onun yerine sana nasip etsin inşallah kizz
tarafından
Amin inşallah bacim❤
(278 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
tarafından
Keşke dikkat etseydiniz ama gelen bebek de riskiyla gelir canım aldirinca Allah'ın lanetinimi üzerinize alacaksınız çok günah ya
0 oy
tarafından
İstemiyorsanız önlem alın alınki aldırmaya kalkmayın nefsinize dur diyımuyosunuz bebek olunca da aldırırz diyorsunuz çok günah yaaa hafi kız 8 aylık bebeğine ne farkı var 
0 oy
(850 puan) tarafından
Benimde var bebeğim 8 aylık bende korkuyorum hamile kalırsam diye ama aldırmak ne? O bebek oluşuyor sizin karninizda kalbi atıyor kolay mı o bebeği öldürmek? Yaşayan bebeğinizi öldürebiliyor musunuz? O da aynı yapmayın etmeyin ki inşallah değilsinizdir 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 435 göst.
25 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Bsrst (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 589 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Arzu__ (45 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 998 göst.
11 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Aysen.aycan (1,386 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,008 göst.