0 oy
242 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (123 puan) tarafından
2 sene oldu taktirali adet gunum 9 yada 10 gun gidiyor spiralden once 6 gun adet gorurdum ama bu ay 10 gun oldu kesilmedi kan bazen koyu kirmizi bazen kahverengi acik kirmizi az az geliyor kușkulandim bu ay 2 gun erken oldum zaten zeytin topluyorduk acaba spirale mi bisi oldu bilen tecrube eden varsa bilgilendirebilir mi? 

6 Cevaplar

0 oy
(844 puan) tarafından
Bir kadın doğum uzmanına görünmen daha doğru biz bilemeyiz kayma falan olmuş olabilir 
(123 puan) tarafından
Anladim canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu kadar uzun sürmesi normal değil bence..normalde de en fazla 6 gün sürer spiral 10 gün sürüyorsa ben çıkarttırırdım.. yıllık kontrollere gtmek gerekir zaten 
(123 puan) tarafından
Kontrole gidiyorum yazin gittim en son ama bu ilk defa basima geldi
tarafından
Kaymış olabilir cnm.benim de 2 sene sonunda kaymıştı ayda 2 kere adet olmuştum öyle anladım değiştirdik 1 senedir duruyor
(123 puan) tarafından
Neden kaydi sizinki agirlik mi kaldirdin iz
tarafından
Kanamanın olduğu gün büyük kızım okula başladı uyum haftasıydı küçüğü de yanımda götürdüm 2 yaşındaydı..çok kalabalık diye sürekl kucağıma alıp indirdim 1.5 saat okulda kaldık akşamına kanama oldu 3 gün sürdü nerdeyse..ben anladım o zaman kaydığını.15 gün öncesinde adet olmuştum zaten.3 kere taktırdım toplamda..ilki 5 sene korudu süre bitti ama tekrar taktırmadım.2.doğum sonrasında taktırdım o da 2 sene kaldı kaydı işte tekrar taktırdım
(123 puan) tarafından
Ya biz kadinlar napalim ya nedir bu cilemiz kadin olmak ne kadar zor
0 oy
(1,894 puan) tarafından
Doktor daha iyi bilir ama spiral kaydığında yoğun kanama oluyor
(123 puan) tarafından
Yogun kanama yok canim leke leke
0 oy
tarafından
6 ayda bir kontrollerine gtmiyomusunuz 
(123 puan) tarafından
Yaz aylarinda gitmistim en son simdi zeytinin mevsimi ya zeytin topladim baya yordum kendimi ondan boyle uzun surdu belkide
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Doktor 10 günü geçince yani 12 13 gün durmazsa sıkıntılı demişti bendede 1.5 yıldır takılı 
(123 puan) tarafından
Canim leke leke geliyor kanama seklinde degil ama dusunmeden edemiyorum bi problem mi var diye
(7,369 puan) tarafından
Kadın doğuma git canım bir baksınlar tatlım
(123 puan) tarafından
Sali gunune randevu aldim cnm
0 oy
(463 puan) tarafından
Bende öyle olmuştu gitdim kaymis dediler
(123 puan) tarafından
Sizin ne kadarlik takiliydi kaydiginda
(463 puan) tarafından
4yilcanim
(463 puan) tarafından
Ama bende çok kanama vardı leklenmeler hep uzardi yeniden taktirmisim leklenme hep uzar
(123 puan) tarafından
Nasil yani lekelenme normal mi canim
(463 puan) tarafından
Evet hep 2 3gun başında  bı kaç günde bitdikden sonra suruyo
(123 puan) tarafından
E senin ki nasil kaymis canim boyle olmasi normalise nasil farkettin kaydigini

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 118 göst.
21 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Eymenciginannesi (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 173 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 279 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Sapka (954 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 40 göst.
25 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde 34gunes34. (24 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,796 soru

24,129,855 cevap

333,959 kullanıcı

...