0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından
Allah aşkına başina gelen varmı 

2 Cevaplar

0 oy
(510 puan) tarafından
Eczaneden kükürtlü karışım yaptırın 3 gün üst üste kullanın tüm aile, evi günlük sirkeli suyla temizle koltukları falan süpürge yap, kıyafetlerinizi 3 gün ya kapalı hava almayacak bir şekilde poşetlere koy yada 60 derecede yıka,

U.yuzdan kurtulmanın başka bir yolu yok 7 ay çektim 1 aylık bebeğimle

Geçmiş olsun 
(108 puan) tarafından
7 ay nasıl ilerledi peki anlatır mısınız neden geçmedi
(510 puan) tarafından
Çünkü eşimin amcaları abisi babası hepsi ailecek oldugu için ister istemez bir araya geliniyırdu bu yüzden bu kadar uzun sürdü bizim ki. Losyon krem falan da çok aldık fayda etmedi. En son doğum yaptım çocugun vücudunda da kızarıklık olunca özel hastaneue çocuk doktoruna gittim doktor karışım yazdı bebege de ayrı bir karışım verdi
(108 puan) tarafından
Anladm canım o şekilde çabuk bitti mi peki
(510 puan) tarafından
O karşımdan sonra halıları hepsini yıkamaya verdim perdeleri yıkadım evi yani bildiğin baştan başa sil süpür yaptım. O şekilde geçti çok şükür
(108 puan) tarafından
Anladm canım çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bir sürü ilaç denedim 4 ay çektik bizde. Cildiye doktorunun yazdığı karışım krem iyi geldi. 3 gün sürün onu. Çamaşırlarınızı içten utuleyin. Çarşafları yıkayın ya da poşete koyup bağlantı 3 gün havasız kalınca õlüyorlarmis. Bu karışım kremi surdugunuzde kötü kıyafetler giyin. Kokusu kıyafetten çıkmıyor cunku
tarafından
Malesef çok kötü birşey bende de oldu çocuğumda da bu nasıl gececek diye ağladım resmen. Ama doğru ilaçla ve temizlikle 10 güne atlatirsiniz ins. Evini sirkeli su ile sil. Halilari supur. Her tarafa yumurta düşmüş olabilir. Çarşafları yika utule. Ütü önemli. Direk yatağın üstünü de utuleyebilirsin. Geçse bile ilacı her hafta yada iki haftada bir uygula. Bitti sanıyoruz yeniden başlıyor çünkü. Özellikle atlet külot çorapları içten utule.
(108 puan) tarafından
Çok çaresiz hissediyorum kendimi kızım sürekli biseyler yemek istiyor ellerinde krem istemiyor kafayı yedim ilacın bir kutusunu kendime ve kızıma sürdüm bugün bakalım ne olacak
(108 puan) tarafından
İlave olarak kükürtlü sabun aldım onu kullanıyoruz gidip gelip ellerimizi yıkıyoruz falan vs
tarafından
Evet o da iyi. Üzülme cnm geçiyor bir şekilde. Atlatirsiniz.
(108 puan) tarafından
İnşallah kafayı yemek üzereyim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 497 göst.
5 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde seoz (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 319 göst.
17 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Citipiti (5,363 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 261 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde dilayyla (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 202 göst.
18 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nihal.34 (69 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,543 soru

24,171,079 cevap

335,871 kullanıcı

...