0 oy
460 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,635 puan) tarafından
Kullanıp tecrübe edenler vardir illaki derin dondurucu alicaz dikey model mi yatay model mi daha kullanışlı fikir verin kizlar

17 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kesinlikle dikey. Neyi nereye koyduğunu kolayca buluyorsun ben çok çok memnunum. Annemin sandık tipi var asla birşey bulamam ve boşaltınca yerlestiremem
(2,532 puan) tarafından
Aynen katılıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dikey, çekmeceli çünkü. Dolabın çekmeceli hali. Kaynanam da yatay var 10-20 kiloluk kovalar koyuyor onunda öyle işini görüyor. Ama ufak şeyler yerleştirme olmuyor onda. Bişey alacaksan en alttaysa bütün dolap boşaltıp geri koyulacak mecbur. Ben küçük küçük poşetler  koyuyorum dikey işimi görüyor bu yüzden. 
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Bn dikey kullanyrm memnunm
0 oy
tarafından
Bana göre sandıklı çünkü dikey e göre iç hacmi daha geniş ve kullanışlı 
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Yatay olanın hacmi daha fazla ama kullanım açısından tabiri dikey. Yengemde yatay var her şeyi belli sıraya göre koymazsa yada içi karışırsa alttakini almak için baya ugrasiyo. Annemde dikey var herseyi elini attığın gibi aliyosun. Ben de alacaktım dikey önerdiler hep
0 oy
(4,727 puan) tarafından
Bence dikey kaynanamda yatay olan var asla düzenli olmuyor neyi nereye koydun bulunmuyor bunlunsa bile çıkartması çok zor buzdan dolayı o yüzden dikey 
0 oy
(22,836 puan) tarafından
Dikey daha kullanışlı bence 
0 oy
(669 puan) tarafından
Bence dikey daha kullanışlı sandık tipi olanlardan var hicbirsey bulunmuyor çıkarınca geri koyması zor oluyor tekrar sığmıyor fırsat bulunca dikey alacağız annemlerde var gayet rahat kullanımı çekmeceli olduğu için ne nerde biliyor 
(1,635 puan) tarafından
Evet canım fiyatları da şimdi iyi. Yılbaşından sonra yükselicekmiş
0 oy
tarafından
Bana göre yatay daha iyi , daha fazla ürün alıyo
(1,635 puan) tarafından
Kalabalik olmadığımız için dikey düşündüm canım
0 oy
(23,351 puan) tarafından
İhtiyacına göre değişir biz köyde sandık tipi olandan kullanıyorduk iç hacmi çok geniş onların ama koyduğunu bulmak zor oluyor bazen birilerine yapışıp donuyorlar çözdürmek zor oluyor ama ben alacak olsam dikey alırım çekmeceli hem temizlenmesi kolay hem çok düzenli hem de ayrı ayrı koyduğun için çözülmesi vs daha pratik e 4 5 kişilik bir aileye de rahat yeter bence 
(1,635 puan) tarafından
Evet canım bizde 3 kişiyiz hayli hayli yeter
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Valla annemin ki cekmeceli değil ck memnun 
(1,635 puan) tarafından
Kaynanaminki sandıklı çok zor oluyor bir şey koyup çıkarırken
0 oy
(10,885 puan) tarafından

Dikey kullanıyorum çokta memnunum

imageddur resinde ekliyim aradığımı hemen buluyorum

(5,167 puan) tarafından
Markası ne canım
(10,885 puan) tarafından
Faırlıne marka vestelin yan markasıymış 7 senedir kullanıyorum sessiz calisiyo çok memnunum
(1,635 puan) tarafından
Arastirayim canim uygunsa bende alirim
(5,167 puan) tarafından
Güle güle kullan canım
(5,167 puan) tarafından
Annelik güzel biz de araştırıuoruz canım sen kaç çekmeceli düşünüyorsun Grundig marka eşim gösterdi 8 kasalı fiyatları çok yüksek ya 9400 demiş adam
(1,635 puan) tarafından
6 çekmeceli düşünüyorum canım altus marka
(5,167 puan) tarafından
Altusu duydum 7 çekmeceli 5.500 di sanırım acaba iyi marka mı canimt
(1,635 puan) tarafından
Halam kullanıyor çok memnun eltim kullaniyor onunkide sandikli
(5,167 puan) tarafından
Olmazsa ben de o marka alirim fiyatı da uygun
(10,885 puan) tarafından
Evet altus güzel arçeliğin markası ben çamaşır makinesin kullanmıştım memnunum
0 oy
(2,628 puan) tarafından
Geniş istersen yatay. Ama düzenli istersen dikey. Bana sorarsan bence dikey al 9 çekmeceli olanlar filan var. O kadar şey attım buzluğa gayette yetti yani. Dolabın buzlugu da var yetiyor. En azından neyi nereye koyduğunu biliyorsun 
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Dikey bence 
0 oy
(23,395 puan) tarafından
Bence dikey annemin yatay çok yer kaplıyo kayınvalidemin dikey buzdolap gbi duruyo mutfakta
(1,635 puan) tarafından
Oh mis gibi
0 oy
(840 puan) tarafından
Çok malzeme koyuyorsan sandıklı ama az koyuyorsa dikey birde yerin küçükse dikey almanı tavsiye ederim ben sandıklı aldım kocaman doyumsuz olduğum için:) çocuk odasına koyuyordum çocuk olunca balkona aldım balkonumu olduğu gibi kapladı dikey buzdolabı gibi yerde kaplamıyor şimdi aklım olsa dikey alırdım canım 
(1,635 puan) tarafından
Bende dikey alicam canim teşekkür ederim
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Ben de bununla ilgili post açmıştım biz dikey almaya karar verdik. Annemden örnek vereyim. 

Derin dondurucu sık kullanır koydeler ekmek koyar kelle paça falan her şeyi koyar meyveden sebzeye. Ama düzenli olsa bile bir şeyi alacağı zaman tek tek üstteki malzemeleri çıkarmak gerekiyor. 

Düzeni bozuluyor yani ayda bir kez çıkartıp temizler düzenler boş yere zaman kaybı yani yer olarak da kasa tipi alan kaplıyor baya
(1,635 puan) tarafından
Kasa tipi olana anca bidonlarla peynir tereyağı falan koyulur anca

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 499 göst.
+1 oy
1 cevap 55 göst.
11 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Ulviye (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 89 göst.
0 oy
3 cevap 240 göst.
27 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Alyamm (611 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,943 soru

24,065,864 cevap

330,367 kullanıcı

...