0 oy
304 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (47 puan) tarafından
Kızlar hayırlı geceler size bişey sormak istiyorum vücudumda yaygın bir segirme var yaklaşık 20 gündür göz kapağımda vardı o geçti derken simdi belimde başladı akşamdan beri pıt pıt atıyor belimin sağ tarafı arada bacağımda oluyir karnimda kaşimda gözümde heryerimde oluyor bu segirme yaygın bir şekilde ve artık iyice korkmaya başladım intenttten baktım kötü şeyler yazıyor als fln Allah korusun ve çok kafaya taktım böyle vücudunda segirmeler yaşayan varmi randevu bulamadım yakın zamanda gidicem hastaneye ama sizede sormak istedim 

9 Cevaplar

0 oy
(22,920 puan) tarafından
Hamile misin. Magnezyum eksikliğinden oluyor sanırım bunlar 
(47 puan) tarafından
Yok değilim cnm kramp değil segirme oluyor nasıl anlatsam pıt pıt atıyor sanki
(22,920 puan) tarafından
Bilemedim
-Reklam-
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Benim stres olunca gozumde oluyor,  bi ara sık sık oluyordu geçti ama seninki cok yerde oluyormus canım inşallah bsey yoktur uzmana danışmak lazım
(47 puan) tarafından
İnsaAllah cnm yakın zamanda gidicem teşekkür ederim
0 oy
(12,963 puan) tarafından
Bende de var ama hiç ciddi bişi olduğu aklıma gelmedi 
(47 puan) tarafından
Cnm peki yaygın şekilde mı yoksa sadece göz kapağındami
(12,963 puan) tarafından
Göz kapağı sol yanak kol sırt dudak genelde buralarda canm
(47 puan) tarafından
Benimde öyle ama beni korkutan şey bu aralar sık sık olması sende nadir mi olur yoksa sık sık oluyor mu cnm
(12,963 puan) tarafından
Sık oluyor bende de
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Bende de oluyor arada kolda,bacakta falan damar atmasi gibi
(47 puan) tarafından
Evet cnm beni korkutan bu ara çok sık olması sendede sık sık oluyor mu
(1,944 puan) tarafından
Uzun zamandir olmuyor bende dediği gibi arada oluyor bir hafta falan sürüyor
(47 puan) tarafından
Anladım CNm İnsaAllah nrmldir teşekkür ederim cevabın icin
(1,944 puan) tarafından
Rica ederim. Vitamin eksikligi yada damarla ilgili diye düşünüyorum ben
(47 puan) tarafından
İnsaAllah hani biyerde olsa damarla ilgili derim ama sürekli farklı yerlerde sık sık olunca korkuyor insan insaAllah vitamin eksikliğidir düzelir ilaçla
0 oy
(702 puan) tarafından
Canım anlattığın şey bendede doğumdan sonra bir süre oldu korktum bende ama şuan olmuyor geçti belkide vitamin vs  eksiklik vardı
0 oy
(675 puan) tarafından
Cnm aynısı bendede var özelikle sinir stres yapınca oluyor.bilfigin bütün kaslarım seyiriyor.atigini goruyom resmen 
0 oy
(705 puan) tarafından
Benimde gözlerim segriyor uzun zamandır 
0 oy
(2,170 puan) tarafından
Geçen yıl bende bu şekilde buraya post atmıştım canm çok korkmuştum bende saolsun burdaki arkadaşlar nasıl gzuel rahatlatıp sakinleştirmisti beni benm parmaklarımda kollarımda v.bacagimda oluyordu kafayı yemiştim ağlıyordum sürekli kafaya takmamaya bak taktıkca daha çok oluyo canm doktor en son beni psikiyatriye gondermisti düşün zatn ufak bi test yapıyorlar hemen ortaya cikiyo bisey çıkmamıştı ve sonra kendiliğinden geçti şimdi hala arada zaman zaman olur ama anında da geçer strestendir büyük ihtimal tatlım kafanı dağıtmaya çalış dışarı çok gez hava al kalabalık ortamlara gir bide öyle gozlemle bakayım 
(47 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm benim seninde her yerinde oluyormydu günlerce sürüyormuydu als fkn yazıyor intenttte çok korkuyorum kan testimi yapıyorlar cnm neyi araştırıyorlar yakın zamanda bende gitmek istiyorum
(2,170 puan) tarafından
Heryerim oluyordu kız ve günlerce sürüyordu belki 1 hafta sürüyordu duruyordu tekrar başlıyordu ağlamaktan helak olmuştum yok canm1 ayağına bakacağına kablo tarzı bisey takiyoralr ordan bakıyorlar şimdi adını unuttum
(47 puan) tarafından
Anladım CNm hangi bölüme randevu almam lazım peki
(2,170 puan) tarafından
Ben nörolojiye gitmistim
(47 puan) tarafından
Tmm cnm çok sağol
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Diğer tarafı bilmem de göz de aşırı stres altında oluyo ben kreşte çalıştığım dönem zarfında olmustu çocuklara kızmamak için içime atmıştım hep sonra segirme başlamışti gözümde doktor stresten demişti 
(789 puan) tarafından
Stresten oluyor benimde öyle olur bir ara sonra geçer bir ara bazen çok olur kafaya taktıkca iyice olur bir kere hiç untumam 1 ay gözüm attı öyle her yerim de olurdu sonra kafaya takmamaya başladım geçti bazen stresli olduğum zaman yine başlar als olsam ben olurdum kız Allah korusun 
(47 puan) tarafından
Aynen benimde gözüm bir aydır durmadan segiriyor korkuyorum artık arada başka yerlerimde de oluyor korkuyorum
(789 puan) tarafından
Bende hep olan birseu bazen salıyorum bir bakıyorum geçmiş uzun xaman yok bazen de başlıyor uzun zaman geçmiyor poskoljik bence başka birşey olsa bu zamana belli ederdi başka şekilde sadece segirme ile kalmaz
(47 puan) tarafından
Sağol cnm insaAllah genede günlerce gecmeyince insan korkuyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 85 göst.
4 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif55eee (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 577 göst.
0 oy
4 cevap 225 göst.
29 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Viyanaltinn (400 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 33 göst.
29 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Viyanaltinn (400 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,058 soru

24,081,137 cevap

331,214 kullanıcı