Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kizlar bu sefer boşanıyorum bana bilgi verin
0
oy
1,745
göst.
11 Kasım 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
Cyln76
(
620
puan)
tarafından
soruldu
Kizlar daha ben aldatmayı hazmedemedim yine küfür yine yüzsüz git dedi
Bugün çocuklar hastaydı tır sofiru servise gittiği için kaynanamda kaldım çocuklar hasta diye neyse çocukla ilgileniyor um kaynanam konusuyo ilgilenmesem iş konusunda konuşuyor kahvaltı yapıyorduk kızımı uyuttum bir yudum çay almadım kızım uyandı bende yine uyandım dedim niye o arada ablama msj attım diye tlf elinde düşmüyor diyo bismillah yeni aldim öyle tlf gezen tıp de değilim neyse bu konuşmaya başladı bende sinirlendim kızdım oğlum babasıyla konusuyo o arada duymuş tabi bu olaydan öncede kaynanam sürekli çocuklara bagiriyor ses etmiyorum kiziyo ses etmiyorum oğlum kız kardeşini itti diye vuruyo susmam diyordum sustum içinde birşey kalmış bende patlak vermesin diye eşim asker olacak neymiş ben onunla yasayacakmosim sizden kaçıyorum zaten birde gelip yine birlik uasayacahim akşama doğru eşim aradı normal konuştuk sonra kıza niye kızdın dedi bende annen tavrı yüzünde iki gündür burdayım resmen lokmaları sayıyor öyle dediğim için küfretti anneci ya bende güldüm önce sonra babama aileme dil uzattı bende patladım kimsin diye bana dediği gelişme üç kere seni istemiyorum defol git gelince seni görmek istemiyorum vs. Tmm dedim anneme anlatınca kaymanam o se.ref.sizi aradı diyo ki kaynani ara sen haksız çıkıyorsun kendini haksız çıkarma deli oldum dedim git kendini haklı çıkar ben haksız olayım yeter dedim 5 sene içinde 6 defa aldattı çocuklar için ailem arkamda durmadı için sustum dayak yedim ama yeter ailem yine çocukları kabul etmiyor ama böyle de dayanmıyor um gidecem nasıl olacak bilmiyorum canıma tak etti aglayrak yazıyorum nerden tutacagimi bilmiyorum
( Okuduğunuz için hakkınızı helal edin )
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
23
Cevaplar
0
oy
12 Kasım 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
öncelikle allah yâr ve yardımcın olsun. böyle ailelere çok kızıyorum.buyuk konusmak istemiyorum ama insan göz göre göre evladını ateşin içinde nasıl bırakır. kabul etmemek mantığını anlamiyorum.evet aileler yapıcı olmalıdır ama eğer artik olmuyorsa aile destek olmalıdır.sen evlenmiş evlat sahibi de olmuş olsan o anne babanın evladı değil misin.benim babam yıllar önce boşanan bir akrabaya ailesi sahip çıkmıyor diye çok tepki vermişti.allah göstermesin kizim kötü yola düşse,çamura bulansa tutar elinden çeker çıkartırım diye.çunku her hata ve evlenmek kadar bosanmakta biz insanlar için.cok şükür evliliğinde bir sorunum yok ama hep bilmisimdir ki ne olursa olsun arkamda sağ gibi ailem var.adina çok üzüldüm insallah feraha kavusursun
12 Kasım 2022
Cyln76
(
620
puan)
tarafından
yorumlandı
Cnm kaynanam izin vermiyor çocuklara bakamam dedi oda çocukları yurda atacam diyor abini babanı ara gelsin seni alsın diyo bende yurda atacaksan çocuklarıma ben bakarım diyorum birazdin ailem almaya gelecek bakalım ne oluyor
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
31 Ekim 2023
Gulpembe.
(
5,198
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım az önce 3. Çocuk postunu okudum da aldatan bir adama boşanmak yerine 3. Çocuğu yapmışsın, tamam ailen arkanda değil mecbur kaldın o evde ama bari korunsaydin çoluk çocuğa yazık bide kocan doğacak çocuk kız diye beğenmiyor beyefendi yani bu adam hiçbir şeyi haketmiyor ama sende de suç var böyle bir adama bu kadar çocuk çok fazla,kinamiyorum genede rabbim herkesin yardımcısı olsun
31 Ekim 2023
Doga_DVM
(
5,414
puan)
tarafından
yorumlandı
Şimdi ben yine kesin korunurken olmuştur diyicem. Linç edecekler. Öyle adama tekrar çocuk verirse işte böyle de tepkiyle karşılaşır. Kız diye küfür kıyamet gitmiş. Ay cidden ben dayanamıyorum artık ya. Allah'a şükür durumumuz var eşim dünyalar iyisidir ama bir taneyi yaparken kırk kere düşündük. Bu kadar kolay olmamalı yani
31 Ekim 2023
Gulpembe.
(
5,198
puan)
tarafından
yorumlandı
Sana katılıyorum ve yok işte korunurken hamile kaldım lafına da asla inanmıyorum,Allah'a emanet ilişki yaşıyorlar sonra da ayy korunurken oldu yok öyle birşey, yıl olmuş 2023 hala daha bunu diyorlar gerçekten sinir oluyorum,yazık dogan çocuklara.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
31 Ekim 2023
Sevimm12
(
196
puan)
tarafından
cevaplandı
Helal olsun ne demek ya bu canım birley diyeceğim ama beni yanlış anlama bir dememek amaçlı çocukları babaya bırak ve ailenin yanına git durumlar nasıl gelişiyor bir bak ondan sonra dava falan açılırsa zaten devlet sana verir eğer sen istersen baktın kendi ailenle de olmuyor çocukların velayetini alma gir işe kendine bir düzen kurarsın ayağının üstüne sağlam basmaya başlayınca da çocuklarını alırsın yoksa bunlar seni çok ****** eder belli ki kendi ailende destek değil eşim zaten tam pislik Allah belasını versin onun hep kadınlar susuyor nereye kadar bu böyle elbet geçecek elbet unutursun hepsini yoluna bak sabretme yoksa akıl sağlığından olursun. Bak ben herkese rest çekiyorum anneme babama kim kafamı bızuyor sa hemen aramı açıyorum eşim beni bir aldatsın da göreyim siktirılup giderim çocuğu falan da almam baksın şerefssiz birde çocuğuna mı bakacam o oralarda sürtecek ben ağlaya ağlaya uşak bakacam yerler o işi eğer durum ciddi ise mal varlığına falan el koydur satamasın
31 Ekim 2023
Doga_DVM
(
5,414
puan)
tarafından
yorumlandı
Eski post. Hanımefendi şuan beyefendiye 3.çocuğu veriyormuş
31 Ekim 2023
Gulpembe.
(
5,198
puan)
tarafından
yorumlandı
Bu kafayla giderse 4 de olur bu sefer erkek olur belki(!)
31 Ekim 2023
Sevimm12
(
196
puan)
tarafından
yorumlandı
Oha ciddi misin
31 Ekim 2023
Doga_DVM
(
5,414
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen malesef. Postlar bak. Bazen buraya girip birilerinin kocalarına boşu boşuna beddua ettiğimi boşu boşuna günaha girdiğimi düşünüyorum. Bazısı da kendi kendine ediyor
31 Ekim 2023
Sevimm12
(
196
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen haklısın şimdik gittim ve baktım postlarına kadın çok pişman halen daha üzülüyor bir de çocuğu kız olacak diye adam küsmüş böyle bir şey olabilir mi ya hangi dünyada yaşıyoruz artık Allah böylelerine yar ve yardımcı olsun Allah böyle insanları ıslah etsin inşallah kadınla destek olmadığı için sürekli boyun eğmek zorunda kalıyor Allah böyle duruma düşürmesin olan hep kadınlar oluyor zaten
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
İlgili sorular
0
oy