+1 oy
452 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (258 puan) tarafından
Kizlar eltimle altli ustlu oturuyoruz bi kere bile cocugunun arkasini toplamadi bi kere bile bana yardim etmisligi yok bnmde ayni yasta cocugum var ve 35 haftalik hamileyim eyilip kalkmakta zorlaniyorum Bnm kizimda dagitir bazen onun evini ama Ben hemen toplarim hicbisey dokmez zaten sadece oyuncaklarla oynar Bnde toplarim oyunu bitince ama eltimin cocugu heryeri dagitip dokuyor gecengun evi supurdum sildim baya temizlik yaptm soyledim de daha yeni temizledim oturdum diye cocugun eline ekmek vermis geziyor yatakoadasi salon mutfak heryer yemek kirintisi doldu hayir hamile olmasam asla sorun degil kizini da cok seviuorum ama insan hic mi dusunmez ya bi hafta once bu halimle butun halilarimi yikadim bi gelip yardim istermsin demedi hayir ona yaptirmam zaten ama bi sormasini beklerdim ay icimde kalmisti doktum oh

11 Cevaplar

0 oy
(964 puan) tarafından
Ben şahsen misafir gelse yatak odamı kitliyorum akraba da olsun yabancı da.ve bir oda belirle orda hadi oynayın de.yani ben öyle yapıyorum annelerinin yanında çekinme bence .ters bidey yapsalar uyarıyorm oraya girmeyin şöyle yapmayın hadi gelin buraya yanlarına kadar giderim 
(258 puan) tarafından
Bi tane odam var zaten bi salon acik mutfak baska yerim de yok ama hakketen bu gebeligim cok agirlastirdi beni
(964 puan) tarafından
Ya mesela benm de bir misafir birde oturma odam var misafir odasında çocuğun oyuncakları biz kadınlarla yada eslerrle otururken onları oraya yolluyorum .yatak odam dibinde hemen baktım oraya da dalıyorlar cikariyorm kitliyorum .ha oturma odasına da gelmek isterlerse alın. Oyuncaklari buraya gelin diyorum sende ne yapmak istiyorsan açıkca söyle eltin yabancı değil sonuçta hamilesin bide
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben direk açık açık derim ki dedim de zaten eltiminle kaynımın işten gelmesini bekliyorduk bir yere misafirliğe gidecez kaynanam kayinbabam biraz erken geldiler çocuklar da onlarla acıktık dediler ekmek arası birşeyler yaptım baktım salona gidiyor ikiside mutfağa masaya geçin dedim hamileyim her gün süpürge çekemiyorum dedim anneleri gelince annelerine dediler yengem mutfakta yedirdi bizi diye bende dedim yere döküyorsunuz her gün süpürge açacak gücüm yok dedim anneleri de iyi yapmış kızım yere dökmeyin bak yengen hamile yapamıyor dedi sende söyle direk 
(258 puan) tarafından
Soyleyemiyorum ki ama ne yedigini ne ictigini asla toplamaz biz birlikte tasindik ayni gun Ben 3 aylik hamileydim o zman yeni evini butun temizligini neredeyse Ben yaptim sonra eski evinidnde temizligini yaptm o bn tasinirken elini bile surmedi ya bi yerin tozunu bile almadi Ben arkadas gibi olmak istiyorum yakin olalim diye ugrasiyirum
tarafından
Acaba evlerinde nasıllar ki annelerine yengem mutfakta yedirdi diye şikayet eder gibi konuşuyorlar. Yemek zaten mutfakta yenir, salonda odada yenecekse de örtü serilir masa varsa oturulur. Mutfağın nesi varmış ay çok takıldım kız.
(258 puan) tarafından
Aa kendi evinde titiz bi sey dokse hemen toplar mutfaigini salonunu toplar cocugununoyuncaklarini kaldirmis zaten oynamiyo sadece dagitiyo diye kaldirmis hep oyuncaklari yemek Vermeer eline
(258 puan) tarafından
Benim yemk odasi mutfak bir zaten salonda kucuk bi evim var ama yine de yoruyo
tarafından
Yere bir tane kırıntı dökemezler annelerinin evlerinde
0 oy
tarafından
Bunu ona da söyle tatlı dille yada anlayacağı dilden konus
0 oy
(75 puan) tarafından
Dertler tasalar konuşarak çözülür bence söyle ben her gün temizlik yapabilecek durumda değilim biraz dikkat et de çocuğa anneside hayır etmicek demez herhalde 
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Yatak odanı kim gelirse gelsin kapat sürekli kapısı kapalı olsun.. Çünkü çocukların çekmece karıştırma huyu var. Birde bence eline söyle böyle durumlarda evi yeni temizledim heryere döküyor basıyoruz günah oturup yedir de. 
(258 puan) tarafından
Bu seferde oturdugu yerler kirleniyo onu bile toparlamiyo
(6,077 puan) tarafından
Sofra bezi ser
0 oy
(14,816 puan) tarafından
Sen de onun evinde aynı muameleyi yap ve yatak odanıza girmesine izin verme cocuk dahi olsa müdahale et elinde yiyecek bisi görürsen anlıyorum seni insan yapsın diye değil ama yalandan da olsa yardım ister misin demeyi bekliyor
(258 puan) tarafından
Ay Ben yapamam ki hemen toplarim sirf bu yuzden bi kac gundur gitmiyorum onlara cocuguda gondermiyorum onlar geliyo dagitip gidiyo
(14,816 puan) tarafından
Sende kabul etme o zaman valla bu devirde kendini düşüncen insan hamilelikte daha çok anliyor
0 oy
(8,686 puan) tarafından
Bu aynı benim eltim. Onda çocuk yok benim ne hamileligimde yardımı oldu ne çocuğum var elini bişeye sürmez anca akşam yemeğe gelir kocası geceleri çalıştığı için. Tırnağı da ki oje bozulacak diye kendi evini bile temizlemez. 

Canım hiç çekinme eline ekmek mi verdi söyle kızım yeni temizledim hamileyim çok yoruldum gel kuzum burada otur ye ekmeğini de. Yani çocuğa söyle direkt anası da üzerine alınır. Onun evine gittiğinde sende toplama bişey.vallahi yüz vermeye gelmiyor bacım. 
(258 puan) tarafından
Kendi yedigini bile toplamaz ki bi tabak kaldir iste ama yok nerde
0 oy
(612 puan) tarafından
Valla canım o elinde ekmekle gezerken sende izleme sinir olmakta haklısın ama sende de suç var ben diyorum çocuklu misafir geldiğin gezerek bir şey yerse bizim evde sadece masa da yemek yeniyor gezme tatlım annesi yardımcı ol masada yesin diyorum kibarca valla 
0 oy
tarafından
Valla ben kim olursa olsun açık açık söylüyorum dağıtmayın kirletmeyin diye 
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Aranız nasıl eltin nasıl biri .Temizlik yaptığını söylemişsin üstelik yoksa kasıtlı mı yapıyor.Ben kolay kolay bir yere pek gitmem gidersem de gitmeden önce oğlumun karnını iyice doyururum gittiğim yerde birşey istemesin diye .Çocuktur verilir ama sabit bir yerde yemesini sağlayabilir , sağlayamıyorsa da döktüğünü toplamalı, üstelik hamilesin
0 oy
(192 puan) tarafından
Sınırı sen belirle çocuğun elinde ekmek mi var oturttur yere bı bez şer annesine de de burda yesin dye . Dger odaların kapısınida KAP'a bitti gtti.gtmeden de çocuklara söyle hadi birlikte oyuncaklari toplayalım 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 494 göst.
1 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 252 göst.
0 oy
12 cevap 722 göst.
26 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,676 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,342 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu